Reacties voor: Google stopt met Picasa, automatisch overstappen naar Google Foto’s

Google stopt met Picasa, de fotodienst die in 2004 werd opgericht. De laatste tijd gebeurde er ook niet veel meer. Gebruikers kunnen moeiteloos overstappen naar Google Foto's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Moeten ze wel zorgen dat ze de functionaliteit behouden. Google komt steeds met iets nieuws maar laat daar bij ook steeds weer functionaliteit verloren gaan. Zo snap ik niet waarom Google Foto’s geen tags kent en ook kun je geen commentaar toevoegen aan een album …

  2. De album functie kun je m.i. zien als tagging.

  3. Zowel Google Foto’s als Web Albums werken niet via airplay op Apple tv4. Google Foto heeft in het geheel geen ondersteuning voor airplay, onbegrijpelijk

  4. De enige functie voor mij is dat Google foto’s een gratis Back-up is voor je foto’s. Niet meer en niet minder. Voor de rest heb je er niets aan!

  5. Jammer, google’s online opslag werkte super met app’s van derden, nu is het allemaal ruk, niets werkt meer (fatsoenlijk) en hun eigen app crashed regelmatig. Ok, doei Google, ik ben weg.

  6. Wat ik vooral jammer vindt is het stoppen van het desktop programma. Dit was een van de weinige bruikbare eenvoudige foto beheer en verwerkingsprogramma’s die ook nog eens op Windows en OSX werkte.De huidige software van Microsoft, Google en Apple werkt allemaal net niet of mist gewoon functionaliteit.Integratie met smartphones is grappig, maar foto’s maak je toch beter met een fototoestel.

  7. Vreselijk dom, om een goed programma als Picasa te laten verdwijnen voor een ander – tevens een stuk minder en daarnaast gebruiksonvriendelijk programma – in te ruilen.

    Getuigd niet van inzicht.

  8. Onbegrijpelijk, iets wat goed liep en door velen werd gebruikt, wordt gewoon over de muur gegooid. Ik wil geen foto’s uploaden maar gewoon op mijn eigen pc kunnen bewerken. Picasa was daar heel geschikt voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.