Reacties voor: Google-patentzaak kan leiden tot Amerikaans importverbod iPhone/iPad

“Google probeert Amerikaanse handel in iPhone en iPad te blokkeren” was een nieuwskop die vannacht opeens opdook. De realiteit blijkt echter mee te vallen: er is geen sprake van een plotselinge vijandige actie van Google. Wat er wel aan de hand is: de Amerikaanse International Trade Commission (ITC) zal een eerder genomen beslissing van ITC-rechter […]

Reacties: 11 reacties

  1. En wat als Apple in al haar producten een LTE (‘4G’) chip ipv erin stopt?

  2. OWNEEE en daar gaan we weer xD het zal na mijn idee nooit echt lukken om een product in een land te blokkeren ? zo als een iPad of iPhone denk niet dat dat ooit lukt ;P

  3. Nou denk dat het gewoon schikken wordt. Stel Motorola krijgt gelijk dan gaat Apple gewoon licentiekosten betalen.

    En andere optie zou kunnen zijn dat Apple met een software update komt als dat mogelijk is om 3g technologie aan te passen. Als dat niet kan ben ik bang dat de release van de huidige Iphone langer op zich laat wachten en dat ze dan daar een andere 3g technologie op gaan aanpassen.(hardwarematige verandering)

    Ben geen techneut correct me als ik nu rare dingen zeg:p

  4. Zoals een wijs man (rechter Richard Posner)ooit nog enkele dagen geleden nog zei “silly” en “ridiculous”!

  5. Hoe dan ook: De nieuwe iphone zou volgensmij al een belachelijke prijs krijgen, maar die blijft door dit soort dingen steeds meer stijgen. Gevalletje van: Kosten doorberekenen aan de consument.

  6. Origineel geplaatst door misterrr
    En andere optie zou kunnen zijn dat Apple met een software update komt als dat mogelijk is om 3g technologie aan te passen. Als dat niet kan ben ik bang dat de release van de huidige Iphone langer op zich laat wachten en dat ze dan daar een andere 3g technologie op gaan aanpassen.(hardwarematige verandering).

  7. Origineel geplaatst door Dekon
    Zoals een wijs man (rechter Richard Posner)ooit nog enkele dagen geleden nog zei “silly” en “ridiculous”!

    Nu is het zo, belachelijk , raar, what ever. Maar als het andersom is is het wel goed. Laat Apple een product van samsung HTC of LG will stoppen, dan zijn meeste van ‘jullie’ wel voor.

    Ik vind zulke ‘oorlog’ stom. Van beide kanten. Als alles wordt gestop, waar blijft het concurrentie van ene product met de andere product?. Hoe kunnen wij een normale prijs krijgen voor een product als die product monopoly heeft in een land. Daarom vind ik zulke ‘oorlogen’ stom brengt niks goeds.

  8. Apple is toch vrij strak in hun prijzen. Eigenlijk kan je van tevoren wel zeggen hoe duur alles wordt. De retina iPad bleef ook vrijwel gelijk ondanks dat de kosten stegen voor de productie.

  9. 4G iPhone?

  10. Zolang het FRAND patenten zijn (3G standaard!) heeft Apple niets te vrezen.
    En bij FRAND patenten zal het niet lukken een verbod te eisen.

    Leuk stukje.

  11. Google probeert een graantje mee te pikken van Apple’s succes. Maar volgens mij is er inderdaad een 3 G standaard die onder de Frand patenten vallen. Zoals de vorige schrijver stelt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.