Reacties voor: Google onthult de Chromecast 2 en Chromecast Audio

Google heeft tijdens het Google Event de tweede generatie Chromecast onthuld, die er anders uitziet en ook aan de binnenkant de nodige verbeteringen doorvoert. Dit is er nieuw.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Een concurrent voor de AppleTV zal het niet worden, maar daarvoor kost hij ook maar 1/3. Ik ben benieuwd hoe de eerste ervaringen zijn. De eerste Chromecast was ook leuk, maar voor mijn smaak van alles nét niet wat je wil.

    Als het wat wordt, haal ik er misschien nog wel een.

  3. Is het nu dan eindelijk mogelijk om presentaties die binnen Google Presentaties staan te laten zien? Zonder gebruik te maken van een extra device die het moet streamen?

  4. Dit wordt de opvolger van mijn oude atv2 jailbroken, gebruik ik puur voor plex icm nas.

  5. Is er al een prijs bekend voor die chromecast audio?
    Ja, ik ben te lui om te googlen.

  6. Ik begrijp die Chromecast audio niet helemaal. Welke speaker heeft een koptelefoon uitgang die als ingang kan dienen voor dit apparaat?

  7. Ik begrijp Chromecast audio ook niet helemaal… Zou ik straks met iPhone6, straks muziek via Spotify kunnen streamen naar mijn Bose sounddock 2? (Zit aux op)…

  8. Dus GEEN spotify ondersteuning voor de 1e generatie?

  9. Origineel geplaatst door Joost
    Dus GEEN spotify ondersteuning voor de 1e generatie?

    Jawel, die komt er ook aan in de komende weken!

  10. Gelijk maar 1 chromecast besteld, gebruik de “oude” vaak on Netflix te streamen.

  11. Een punt is er vergeten in het artikel: gamen.

    Zonder vertraging in het beeld stuurt je smartphone het spel naar de Chromecast, met je smartphone als controller.

  12. Moviebox streamen met subs ?

  13. @Gabor: Dat staat in de laatste zin van het artikel…

  14. Origineel geplaatst door JK
    Ik begrijp die Chromecast audio niet helemaal. Welke speaker heeft een koptelefoon uitgang die als ingang kan dienen voor dit apparaat?

    Het staat er ook (vriendelijk gezegd) wel wat verwarrend. Bedoeld wordt ongetwijfeld een 3,5mm ingang op de speaker, in die vorm meestal ‘aux aansluiting’ genoemd, die lijkt op een koptelefoonaansluiting van eveneens 3,5mm.

  15. Aaah ok! Ook leuk voor (oude) autoradio’s en receivers met een Aux in. Ik heb zelf in m’n oude iPod Dock, B&W Zeppelin een Auris Skye geplugd die hetzelfde doet via Airplay, in m’n Home cinema set heb ik een AirPort Express geplugd. Wel een duurdere oplossing maar doet al anderhalf jaar hetzelfde…

  16. Origineel geplaatst door JK
    Aaah ok! Ook leuk voor (oude) autoradio’s en receivers met een Aux in. Ik heb zelf in m’n oude iPod Dock, B&W Zeppelin een Auris Skye geplugd die hetzelfde doet via Airplay, in m’n Home cinema set heb ik een AirPort Express geplugd. Wel een duurdere oplossing maar doet al anderhalf jaar hetzelfde…

    Want jij hebt een wifi netwerk in je oude auto?

  17. @Ro: Hotspot op je iPhone ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.