Reacties voor: Google One: goedkopere online opslag voor je Google Drive

Google heeft de betaalde online opslag voor je Google-diensten een nieuwe naam gegeven: Google One. Tegelijk verlaagde het bedrijf de prijzen voor je Google Drive. Maar het wordt in sommige opzichten ook wat onoverzichtelijker, met aanvullende diensten zoals klantenservice en dealtjes.

Reacties: 10 reacties

  1. Als je je foto’s in volle resolutie op Google Foto’s zet rekent Google die GB’s door inderdaad. Maar als je ze in verlaagde resolutie upload (welke in mijn ogen meer dan acceptabel is) dan niet. Die kun je onbeperkt uploaden.

    Is dit nog atijd?

  2. Ik hoop dat je bij apple ook links kan delen naar bestanden zoals drive en droobox. Google verbeterd zijn producten steeds terwijl we weinig ontwikkeling horen bij Apple.

  3. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Telkens opnieuw hoor ik weer een cloud verhaal met nieuwe prijzen. 🤣😂 lach me kapot nu ik voor t 2e jaar 1tb gratis heb bij Stack! Nog nooit betaald voor opslag.

  5. @Biscuit: maar dan moet je niet verwachten dat er enige backups zijn.

  6. Allemaal leuk data in de cloud, maar wat als je geen of hele slechte verbinding hebt zoals ik laatst, dan kun je dus mooi niet bij je foto’s e.d.

  7. @melle: Hoeft ook niet, mijn nas scant realtime de stackcloud en haalt binnen wat nieuw is. Ja ja er is meer dan alleen iCloud.

  8. Privacy? Nope.

  9. @.: Nee idd daarom alles in eigen beheer, een nas staan en daar staan mijn foto’s enzo op.
    Via VPN kan ik gewoon bij mijn eigen data, niks op internet want dat is cloud gewoon.

  10. En nu maar hopen dat je NAS niet afbrand.

    Origineel geplaatst door Dennis
    @.: Nee idd daarom alles in eigen beheer, een nas staan en daar staan mijn foto’s enzo op.

    Via VPN kan ik gewoon bij mijn eigen data, niks op internet want dat is cloud gewoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.