Reacties voor: Google onthult nieuwe Nest-thermostaat met eenvoudiger uiterlijk

Maar echt slim is ie niet
Googl eheeft een nieuwe Nest-thermostaat onthuld, met een eenvoudiger design en een lagere prijs. Het draaiwiel is vervangen door een aanraakgevoelige rand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Waarom krijgt Nest nog aandacht op iculture? HomeKit ondersteuning zal er nooit komen, de iOS app is trage bloatware geworden, en slim zijn hun thermostaten al lang niet meer.

    Het enige wat ze nog afkijken van Apple zijn de kleurtjes.

  2. @Tom: Ik heb de nest thermostaat, deurbel en indoor cam maar wel echt tevreden als ik bijvoorbeeld de deurbel ellende zie van Ring. Ik heb ze overigens ook in HomeKit zitten alle 3 echt heerlijk! Alleen de Apple TV app is kapot tegenwoordig maar door de Apple TV update zie ik de deurbel in de HomeKit functie van TVOS

  3. Origineel geplaatst door Tom
    Waarom krijgt Nest nog aandacht op iculture? HomeKit ondersteuning zal er nooit komen, de iOS app is trage bloatware geworden, en slim zijn hun thermostaten al lang niet meer.

    Het enige wat ze nog afkijken van Apple zijn de kleurtjes.

    Wat is er traag aan dan? Werkt hier zonder problemen.

  4. @Swen: welke ellende met de deurbel van Ring? Die bevalt mij namelijk erg goed. Altijd helder beeld en reageert prima. Ook geen WiFi problemen.

  5. @Tom: Ik herken me er volledig in. Overigens net zo gesloten als Apple, waar ik dan weer minder moeite mee heb.

  6. @Swen: Kan men de google nest apparaten koppelen aan homekit? Ik heb een google nest deurbel en twee indoor camara’s maar het lukt mij niet om deze te koppelen in homekit.

  7. Origineel geplaatst door Joeri
    @Swen: Kan men de google nest apparaten koppelen aan homekit? Ik heb een google nest deurbel en twee indoor camara’s maar het lukt mij niet om deze te koppelen in homekit.

    Dat kan ook gratis via HomeBridge. Is niet zo moeilijk en werkt vrij stabiel. Maar je zit toch met een aantal functies die niet compatibel zijn. De Nest Auto-Away functie zet je bvb beter af en koppel je aan HomeKit.

    Alleen blijft de vraag waarom je een dure slimme thermostaat zou kopen en dan moet prutsen via wat eigenlijk hacks zijn die Google of Apple zomaar kunnen uitschakelen.

    De Nest thermostaat zelf is trouwens allesbehalve slim. De auto learning functie is echt een grap.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.