Nest Cam en deurbel met batterij voor 2021.

Reacties voor: Google onthult nieuwe Nest beveiligingscamera en deurbel met accu

Google heeft de nieuwe reeks aan Nest-producten aangekondigd, nadat deze eerder al uitgelekt waren. De producten verschenen in de webshop van Google. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf de komst van een vernieuwde lijn aan en nu hebben we de eerste beelden.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Batterij slechte keuze zeg … begin ik nooit aan

  2. Zijn er ook signalen voor een nieuwe Nest protect melder?
    Zou fijn zijn als deze weer met Google etc gaat praten zodat ik een protect aan Hue kan koppelen.

  3. @danny: Omdat jij het niet nodig hebt is het een slechte keuze? Vrij kortzichtig…
    Zullen we dan maar vergeten dat er mensen zijn die zonder ingrijpende verbouwingen geen continu spanning naar de deurbel kunnen krijgen?

    Het idee is in ieder geval goed, ben wel benieuwd naar de accuduur (zeker icm continu monitoren van beweging), en of de “oude” nest ook Homekit krijgt…

  4. Volgens mij ook een slechte keuze als je op je privacy gesteld bent. 🧐

  5. Ik zit al even te wachten op nieuwe Nest Hello, maar dan wel bedraad. Ik hoop dat de nieuwe versie ook bedraad uitkomt én HomeKit support heeft 🤞🏻

  6. @Ruud: geen zorgen joh;-) Google en Nest hebben al te kennen gegeven dat je je dáár geen zorgen hoeft te maken😎

  7. Hopelijk komt er ooit eentje van Apple

  8. (Red.) Artikel aangepast na officiële aankondiging van de nieuwe Nest-producten.

  9. Jammer dat er nog niets bekend is over HomeKit

  10. Pfuh…

    ‘Nieuwe’ producten met achterhaalde technieken en resoluties. Geen 4K, geen optische zoom, lees geen woord over HDR, niets over support voor bv HomeKit of soortgelijke platforms.

    Ligt misschien aan het artikel en niet de producten zelf. Maar als ik dit lees zie ik weinig echt vernieuwends vooralsnog.

  11. Geen compatibiliteit met de oude Nest producten, camera’s alleen te raadplegen via Google home en geen Matter comptabiliteit 😢 het wordt tijd om het Nest systeem vaarwel te zeggen.

  12. Ik heb zelf ook een aantal nest producten. Eigenlijk vrijwel alles. Heb een starling hub uit Amerika overlaten komen. Hiermee alles in HomeKit gekregen. Het werkt top en installeren is een eitje. En ja het is Google. Maar het werkt wel erg goed. En met die starling hub kan ik alles bedienen in HomeKit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.