Reacties voor: Vernieuwde Nest Aware nu beschikbaar, prijsverlaging voor Hub en Cam Indoor

Google heeft haar Nest Aware-dienst een update gegeven. De vernieuwde versie van Nest Aware dekt je complete huis in plaats van per camera. Ook breidt de dienst uit naar Google Home speakers en displays. Daarnaast is er een prijsverlaging voor de Nest Hub en Cam Indoor.

Reacties: 13 reacties

  1. Fingers crossed dat Netatmo SNEL met zn deurbel komt..

  2. Door een foutje betaal ik al een poosje niks voor de camera’s! De enige reden dat de camera’s er nog staan! Mocht ik naar het andere abonnement omgezet worden dan zullen ze waarschijnlijk weggaan.

    De reden: het goedkoopste abonnement laat je dus helemaal geen continue beeld meer zien alleen clips en momenten. Wanneer de camera ergens geen moment van heeft gemaakt kun je dus niet teruggaan. Dat begrijp ik ieder geval uit de tekst!
    Ik kan mij dit bijna niet voorstellen omdat je met deze constructie geen clip kan maken, hiervoor dien je terug te kunnen gaan in je video geschiedenis!

  3. Ik draai al een tijdje met 4K camera en een 1tb harde schijf. Kost me niks per maand.

  4. Origineel geplaatst door Michel
    Ik draai al een tijdje met 4K camera en een 1tb harde schijf. Kost me niks per maand.

    Klopt maar geen homekit ondersteuning neem ik aan.

  5. Hoop dan ook dat mogelijk betalen via iDeal word. Zelf geen creditcard dus geen mogelijk tot een Abbo te nemen helaas.

  6. Nu hopen dat je gewoon via ideal of paypal kan betalen ipv enkel creditcard

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na beschikbaarheid nieuwe Nest Aware.

  8. @Michel: Wat heb je dan ben benieuwd ben ook klaar met de abonnementen.

  9. En wat gebeurt er met de bestaande gebruikers? Gaat er een verrekening plaatsvinden of gaat dit pas in na de huidige abonnementsperiode? Ik heb 4 camera’s dus dit scheelt nogal…

  10. Nest werkt goed en is betrouwbaar maar mis echt 1 functie.

    Dat ik zelf kan aanpassen wat de deurbel zegt ipv zet maar neer. Dat is echt Amerikaans zet pakket voor de deur. Ik wil zet maar achter container ofzo 🙁

  11. Begrijp dat je een abonnement moet hebben voor de hardware, goed om te weten, die ga ik dus niet kopen.

  12. Om gebruik te maken van de nieuwe bundels moet je wel overstappen naar een Google-account. IFTTT koppeling zal dan niet meer werken.

  13. Origineel geplaatst door Frank
    En wat gebeurt er met de bestaande gebruikers? Gaat er een verrekening plaatsvinden of gaat dit pas in na de huidige abonnementsperiode? Ik heb 4 camera’s dus dit scheelt nogal…

    Klopt. Krijg je restitutie voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.