Reacties voor: Google Play Music-app voor iOS nu beschikbaar

De Google Play Music-app is voor iPhone verschenen. Je kunt bij een gratis abonnement eigen nummers afspelen of bij een betaald All Access-abonnement onbeperkt luisteren.
Lees het complete artikel → Google Play Music-app voor iOS nu beschikbaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Wat maakt dit anders als een Spotify of een Deezer? Maandelijks bedrag of is het niet te vergelijken met bovengenoemde

  2. Hmmm, aanmelden alleen mogelijk als je een creditcard hebt. Zooooooo 2012. Sinds wanneer moet je op een iOS apparaat je abo regelen via je pc??? Jammer maar helaas.

  3. @Guisses: Google Music is goed te vergelijken met Spotify en Deezer. Als je All Access neemt krijg je ook toegang tot een enorme muziekcollectie.

  4. Origineel geplaatst door Carsten
    Hmmm, aanmelden alleen mogelijk als je een creditcard hebt. Zooooooo 2012. Sinds wanneer moet je op een iOS apparaat je abo regelen via je pc??? Jammer maar helaas.

    Dat kan met Spotify, Deezer en Rdio ook niet!

  5. Herkent mijn gisteren aangemaakte Google Play Music-account niet…

    @Carsten: Geen grote aanrader, maar je zou een prepaid 3V creditcard kunnen nemen als je deze dienst zonder “normale” creditcard wilt uitproberen.

  6. Ik wacht wel op itunes radio

  7. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  8. En net zoals alles van google/android, alleen maar te betalen met creditcard…

    Jammer dit.

  9. Ik gebruik Google music nu een jaar. Bevalt me prima! Al je playlists in the cloud. Geen gedoe meer en steeds je muziek opnieuw op je telefoon zetten! Top!

  10. Gebruik google music nu een jaartje. Ideaal om al je playlists in de cloud te hebben en prima gratis te gebruiken daarvoor 🙂 ben erg blij dat ik er weer vanaf me telefoon bij kan. Heb jaartje android telefoon gehad, daar was de app uiteraard al langer beschikbaar.

  11. Account aangemaakt. Helaas alles is leeg, niks nada.

  12. Kan ik de app op mijn iPad zetten EN op mijn iPhone. Of moet ik dan twee abo’s nemen?

  13. Hier staat een andere prijs : 9.99 euro

    https://play.google.com/about/music/

  14. @XIII: Van die prepaid creditcards was ik al oo de hoogte maar ben van mening dat deze “drempel” echt een keer weg moet. Gebruik zelf met veel plezier Match. Als ik muziek wil luisteren is dat mijn favoriete muziek. Die heb ik zelf al in bezit. Dus voor €25,- per jaar heb ik eigenlijk een beetje hetzelfde. Nieuwe muziek ontdek ij met de apps die daarvoor zijn gemaakt zoals 3 voor 12 luisterpaal enzo. Dat is gratis 😉 Dus waarom €96.- per jaar kwijt zijn als je voor ruim een derde daarvan hetzelfde kan bereiken??? Straks met iTunes Radio is het plaatje compleet (en dat valt zonder reclame gewoon onder mijn Match abo)

  15. Nice, zat al een tijdje te wachten op deze app. Gebruik Google Music ook al jaren omdat ik ook veel Android-devices in gebruik heb. Sinds een halfjaar heb ik All Access wat ook best goed werkt! Heb het genomen omdat mijn vriendin nog wel eens mijn Spotify-account wil hijacken als ze in de trein zit. 😉

    Nu kan ik ook écht volledig gebruik maken van All Access.

    In navolging: enige probleem is dat ik nu dua betaal voor iTunes Match, Spotify én Google All Access. Misschien toch maar eens wat gaan prioriteren.

  16. Grote voordeel van Google music vind ik dat je bij de mobiele app heel je bibliotheek kunt gaan sorteren per artiest en album. Is eigenlijk totaal geen zo’n speciale feature, maar bij spotify lukt het me niet.
    Ik heb totaal geen interesse in afspeellijsten, ik wil gewoon platen horen en hier ook gemakkelijk tussen kunnen browsen. Bij spotify kan je wel in je bibliotheek kijken, maar daar zit totaal geen structuur in. Of mis ik iets ?

  17. “Je kunt maximaal 20.000 nummers uit je persoonlijke muziekverzameling toevoegen vanaf je Mac-, Linux- of Windows-computer.”
    => die beperking hebben de andere diensten niet
    => en hoe breed is de catalogus ?
    Misschien tijd voor een puntsgewijze vergelijking…

  18. @Krøpl: Besef jij je wel hoe ongelooflijk veel muziek 20.000 liedjes zijn? Ik zit nu op 15.000 nummers inclusief onnoemelijk veel mixes enzo van ruim een uur. Ik heb genoeg muziek om een jaar lang muziek te luisteren en niets dubbel te horen 🙂
    Heb je werkelijk meer nodig en is dat het waard om 8 euro voor te betalen per maand? Ik ben tevreden met hoe alles werkt en mijn bijdrage aan de artiesten is hoger dan wat ze bij dergelijke diensten geven. Keep the music industry alive. Buy your music 😉

  19. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Franklin: Dan is iTunes Match met €25 wel de goedkoopste.

    Inderdaad, maar dat is dan ook gelijk de meest beperkte dienst van de 3. Ik denk dat ik Spotify op den duur eruit knikker, omdat die toch ook beperkt is qua features, vergeleken bij Google Music.

    Bij Google Music kun je veel makkelijker een library aanmaken, en als er muziek mist uit de catalogus die je zelf wel hebt kun je het gewoon uploaden.

  20. @Rick: Nee, één abonnement is voldoende om op al je apparaten te luisteren.

    @Franklin: Dan is iTunes Match met €25 wel de goedkoopste.

    @Lancelot: Klopt, tot 15 november was de prijs €7,99 (op het moment van schrijven was het dus ook €7,99).
    Vanaf 16 november is de prijs omhoog gegaan naar €9,99 dus we zitten net in die overgangsperiode.

    Ter informatie, bij de lancering op 1 oktober werd dit geschreven: “Een abonnement kost na een proefperiode van een maand normaal gesproken 9,99 euro per maand. Wie voor 15 november 2013 lid wordt, betaalt 7,99 euro per maand.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.