Reacties voor: Google test flitspalen in Google Maps

Krijgt Flitsmeister het binnenkort moeilijk? Google blijkt bezig met het testen van een nieuwe functie in Google Maps, namelijk het waarschuwen voor flitspalen.
Lees het complete artikel → Google test flitspalen in Google Maps
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Snelheidslimieten is een artikel van 2016 en zit nog steeds niet in de ios app? Dus dit moeten we al zeker binnenkort niet verwachten?

  2. Is er al iemand in Nederland die iets van die snelheidslimieten heeft zien werken?
    Ik vrees dat de systemen van Google nog lang niet klaar zijn voor de tijdsafhankelijke limieten op de nederlandse snelwegen. Laat staan een koppeling met de matrixborden boven de weg.

  3. Goed nieuws! Bijna tegelijk met het verlopen van mij TomTom go abbonement (nooit aangeschaft maar toen bij de overgang van de oude app naar GO een tegoed gekregen). De snelheidsindicator en de flitspalen miste ik nog in googlemaps dus of flitsmeister voor mij met (google)maps of tomtom go. Maar eerlijk gezegd ben ik niet zo tevreden over Go (en velen met mij; check de reviews maar in de App Store). Ik rij echt zelden te hard maar bij mij in de buurt staan gewoon echt heel veel flitspalen. Vooral na overgangen van 80 naar 50. Dan wil je echt voorkomen dat je wordt geflitst als je niet genoeg vaart hebt geminderd.

  4. Ik zit te wachten op icoyte voor carplay.

  5. Maar… dat doet Waze toch al vrij goed? En waze is van google…

  6. Kan het kloppen dat de meldingen uitgesproken worden? En gebeurd dit dan ook als de app in de achtergrond open staat?
    Ik schrok me onlangs wezenloos in de auto toen er ineens een vrouw tegen me zei dat er een flitspaal verderop stond (geluid stond hard). Ik had geen idee hoe dit ineens kon, maar had wel een vermoeden dat het Maps zou zijn aangezien dat de enige app was die op de achtergrond draaide.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.