Reacties voor: Google Maps SDK toegankelijker gemaakt voor alle iOS-ontwikkelaars

Google heeft de Google Maps SDK opengesteld voor alle iOS-ontwikkelaars. Het is niet meer nodig om een API-key aan te vragen. Het aantal apps met Google Maps kan daardoor toenemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Geef mij maar gewoon Apple Maps. De routes die de app kiest zijn veel beter en het komt maar heel zelden voor dat hij een locatie niet kent, maar dat is een kwestie van tijd. En bovendien ziet het er ook nog eens veel mooier uit.

  2. De routes die Apple Maps kiest zijn niet beter. Ze hebben standaard een veel te lange reistijd, tenzij er files op de route zijn … die neemt ie namelijk niet mee in zijn berekeningen. Dat doet Google Maps gelukkig wel. Daarnaast is het superlastig om naar een POI te navigeren omdat Apple Maps ze vaak niet kent. Ze zijn er echter wel mee bezig inderdaad. Zo kun je nu wél naar IKEA Eindhoven navigeren, wat tot voor kort onmogelijk was.

    Dan kan het me aan m’n reet roesten welke app er beter uitziet. Ik wil gewoon functionaliteit! 🙂

  3. Apple maps is veel minder gedetailleerd, zeker voor sport, fiets en wandel Apps die gebruik maken van de standaard kaarten. Bos en fietspaden zijn er niet meer, alleen nog groene vlakken.

  4. Origineel geplaatst door Franklin
    De routes die Apple Maps kiest zijn niet beter. Ze hebben standaard een veel te lange reistijd, tenzij er files op de route zijn … die neemt ie namelijk niet mee in zijn berekeningen. Dat doet Google Maps gelukkig wel. Daarnaast is het superlastig om naar een POI te navigeren omdat Apple Maps ze vaak niet kent. Ze zijn er echter wel mee bezig inderdaad. Zo kun je nu wél naar IKEA Eindhoven navigeren, wat tot voor kort onmogelijk was.Dan kan het me aan m’n reet roesten welke app er beter uitziet. Ik wil gewoon functionaliteit!

    Ik heb al zo vaak met Google Maps gehad dat hij me over binnendoorwegen stuurt die net 1,5m breed zijn. Daar kun je dus heel langzaam rijden, wat Google niet meeneemt in de berekening. Apple Maps daarentegen stuurt je meer over fatsoenlijke wegen. En de laatste tijd zijn er heel wat bedrijven toegevoegd.

  5. In haarlem had ik gemerkt dat apple maps de kortste route neemt, MAAR hij houdt vaak geen rekening met eenrichtingsverkeer , en te voet heb er ook weinig aan omdat hij dat dus niet herkent en gaat van uit dat je met de auto gaat.

  6. Als ze eens zorgen dat ze eerste een iPad-app uitbrengen van Google Maps.

  7. Enkel zij die van Apple een afgod maken vinden de Apple maps beter en blijven, zoals altijd, blind en doof voor wat er in de échte wereld gebeurt. Dream on! Maar ‘t is wel grappig.

  8. Origineel geplaatst door Mitchell
    Origineel geplaatst door FranklinDe routes die Apple Maps kiest zijn niet beter. […]

    Eén woord: fanboy..

    Tot het einde zo te horen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.