Reacties voor: Google Maps aangepast voor de iPhone X, maar de uitvoering kan beter

Google Maps is aangepast voor de iPhone X, waardoor de app nu op het volledige scherm van de nieuwste iPhone weergegeven wordt. Maar de uitvoering had nog wel een stuk beter gekund.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Terechte opmerkingen. Ik vraag mij ook het nut af van die onderste balk ‘Je omgeving verkennen’. Ik gebruik ‘m echt nooit. Kan ik deze uitschakelen? Dan heb ik nog veel meer aan Google Maps op mijn X.

  2. Lijkt toch wel alsof Google dit met opzet doet. Eerst update voor iPhone X gebruikers uitstellen, terwijl zeer veel kleine ontwikkelaars hun apps bij release of kort na release hadden geüpdatet. Vervolgens zo’n brakke app uitbrengen, waarbij de home indicator niet goed meer functioneert en daardoor de home knop weer gemist wordt, toeval of een bewuste keuze van Google? Zal ongetwijfeld met een komende update worden verholpen, maar ronduit irritant dit.

  3. Klopt. En nog steeds beter dan Apple Maps 😬
    Daar vind je niks en is het beeld met allerlei rotzooi gevuld ipv maps.

  4. De nieuwe look van google maps heeft straks dan wel knoppen aan de onderkant maar de zoekbalk zit nog boven in het scherm. Dat betekent dat je alsnog met twee handen de app moet bedienen.

    Hier hebben meer apps last van. Wat mij betreft mogen alle knoppen en typebalken onderin het scherm staan.

  5. Vind de update top en nog steeds beter dan Apple Maps. Kleiner zoekveld boven (ipv beneden) = meer scherm voor kaarten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.