Reacties voor: Google Maps vertelt hoe druk je bus of metro is

Google is de afgelopen maanden bezig geweest met het verzamelen van drukte-informatie in bus, trein en andere vormen van openbaar vervoer. Er is nu voldoende data verzameld om te kunnen voorspellen hoe druk het is in het openbaar vervoer.
Lees het complete artikel → Google Maps vertelt hoe druk je bus of metro is

Reacties: 2 reacties

  1. Tóch even iets anders wat ik vandaag mee maakte met Google Maps, op de iMac in Safari. Daar ik niet nog zo bekend ben met alle fietspaden hier in de wijk tikte ik in ‘van Laaghamlaan, Breda naar Veilingkade, Breda’. Kies de kortste route (per fiets 4,8 Km), zoom in op ‘Spinveld’ en ‘Backer en Ruebweg’, schakel over naar satellietbeeld en zie, ze laat me mijn weg vervolgen op de HOOFDRIJBAAN IN TEGENGESTELDE RICHTING!!! En dat terwijl het fietspad gewoon doorloopt en anders loopt er ook nog 1 aan die overzijde… Hoe kan ik dat melden aan Google voordat een argeloze persoon de politie of ambulancepersoneel simpel antwoord ‘tja, van mijn navigatie moest ik daar rijden…’?

  2. Allemaal heel leuk en aardig, wordt van alles aangekondigd door Google Maps, vooralsnog zie ik geen snelheidsmeter tijdens het navigeren……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.