Reacties voor: Google Maps begint met rijstrookbegeleiding in Europa

Google Maps voor iPhone en iPad krijgt rijstrookbegeleiding. Wanneer Nederland en België de afslag-instructies krijgen, is niet bekend.
Bart Breij -

Reacties: 8 reacties

  1. Handig maar is al te vinden in Navigon. Helaas hoor daar een prijskaartje bij.

  2. Wanneer gaat Google ervoor zorgen dat routeinstructies niet dwars door afgesloten wegen gaan? Vaak staat keurig netjes in Google Maps dat een weg is afgesloten, maar alsnog stuurt de navigatie mij er dan gewoon heen. Lachwekkend.

  3. En dan komt natuurlijk de eeuwige bijkomstigheid bij gebruik over de grenzen. Roamingkosten.
    Heb laatst via Groupon TomTom West Europa voor 30 euro kunnen scoren 🙂 1 nadeel tov Navigon(heb ik ook): TomTom weet niet gebruik te maken van de tijd om de juiste max snelheid na 19:00 aan te geven.

  4. Wanneer past Google de NL navigatiestem aan? Het huidige stemmetje (met levejwojst-accentje) is tenenkrommend slecht, om over de aanwijzingen maar te zwijgen (‘Ga jechtdooj’)

  5. Origineel geplaatst door Marco: Wanneer gaat Google ervoor zorgen dat routeinstructies niet dwars door afgesloten wegen gaan? Vaak staat keurig netjes in Google Maps dat een weg is afgesloten, maar alsnog stuurt de navigatie mij er dan gewoon heen. Lachwekkend.

    Bij de laatste update zou dit verholpen moeten zijn

  6. Ik ben zeer blij met Google Maps. Heb van alles geprobeerd. Waze vind ik storend vanwege dat sociale gedoe terwijl je rijdt (veilig?) en veel andere apps doen niet aan slimme re-routing bij files. TomTom doet dat wel, maar is duur. Google Maps doet dit ook. De schatting van de aankomsttijd is ook vaak heel nauwkeurig. En het mooiste is: t is gratis. Dan neem ik die ‘Dopey’ stem wel voor lief.

  7. @Lauw: Helemaal mee eens. Waarom niet de oude vertrouwde stem? Deze doorgerookte studentikoze kakstem is hoogst irritant!

  8. Zit er ook een nachtstand in Google Maps? Dit mis ik nog nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.