Reacties voor: ProTube verdwenen uit App Store: Google maakt jacht op onofficiële YouTube-apps

De ProTube-app voor YouTube is uit de App Store gehaald, op verzoek van Google. Veel meer onofficiële YouTube-apps hebben te maken met acties vanuit Google, meldt de ontwikkelaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind dit triestig: je betaald vaak voor al die apps en dan opeens foetsie , weer geld die gan vliegen is. Ze doen het bij hames ook; betaal ik bijna 6€, nu al geruime tijd vind ik er heel wat niet meer, ben ze kwijt.
    Sinsdien koop ik bijna geen apps meer of nog zelden games, ik wacht wel tot ze gratis of spotgoedkoop staan maar 5€ en meer geef ik nimmer. Het gaat mij er niet over die game 5-10€ kost ze, dat kan mij niet schelen, wel als ze paar jaren later die game weghalen. Ik was verslaafd aan apps/games te kopen, deed zeker ruim meer dan 600€ op ieder jaar opnieuw, nu zal dat max 40€ ofzo zijn.

  2. 10,- euro per maand voor Netflix, 10 euro per maand voor Spotify en nu ook 10 euro per maand voor YouTube. Straks gaan we meer betalen voor ons app dan onze telefoonabonnement.

  3. Wat ik jammer vindt in dit is, dat wanneer je heel veel geld hebt dat je gewoon bepalen wat met iemand anders gebeurt; Macht misbruik! Ik heb het nooit gebruikt daar niet van, maar ga in gesprek en komt tot accoord. Laten wij een ander ook een kans geven, dan zal deze wereld een betere plaats zijn.

  4. Tja was te verwachten. Als ontwikkelaars hebben ze weinig recht om boos of verongelijkt te zijn, die hebben er aan kunnen verdienen.

    Wij als gebruikers hebben wel te klagen.

  5. @Vroem: Tja, het is dan ook niet slim om geld uit te geven aan onofficiële apps waarvan je weet dat ze ieder ogenblik uit een app Store verwijdert kunnen worden.

    Dus het is niet triest, maar het is dom om ze te kopen als je niet in je achterhoofd houdt dat de app zo kan verdwijnen..

  6. Ik baal hier gigantisch van. En niet om het geld wat ik heb betaald voor de app. Boeit me niks want ik heb er een hele tijd plezier van gehad. Was het geld waard. Maar ik baal dat ik mijn favo app nu moet missen. En ik haat het dat die eikels van Google zich zo walgelijk gedragen en alleen maar meer meer meer meer willen. Wat zou het toch geweldig zijn als nu iedereen op de wereld in één klap de officiele YouTube app zouden gaan boycotten. Want wij hebben als gebruiker uiteindelijk de meeste macht. Als we maar zouden samenspannen…

  7. @Vroem: dat is ook waar je akkoord mee gaat als je een app koopt, de ontwikkelaar heeft gewoon het recht om eigen apps te verwijderen van de store

  8. Whuuuuut? YouTube wil dus niet de muziek op de achtergrond echt wat idioot

  9. Betalen voor Youtube vind ik heel raar, want het stikt van de trackers op Youtube. Google verdient er geld als water aan, want er zijn heel wat bedrijven die adverteren op Youtube. Bij ‘Red’ zie je dan geen advertenties, maar de tracking gebeurt nog steeds.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.