Reacties voor: Google lanceert beta van Google AdSense voor iPhone-applicaties

Google is gestart met een betaprogramma, waarbij ontwikkelaars Google AdSense op iPhone en Android kunnen gebruiken. Het houdt in, dat ontwikkelaars advertenties in hun applicaties kunnen plaatsen, net zoals AdMob nu al doet.

Reacties: 20 reacties

  1. Ik ben er al een aantal tegen gekomen, begin deze week. 😉

    Lekker irritant weer! Jammer dat Apple dit goed keurt.
    (Ja, ik weet dat ze er niet zoveel aan kunnen doen, maar een blokkeer optie zou handig zijn.)

  2. @sander: Als het relevante advertenties zijn stoor ik me er niet aan.

    Google stelt echter wel hoge eisen voor het beta programma. Meer dan 100k pageviews is niet mis.

    Ben benieuwd in hoeverre dit qua inkomsten voor developers verschilt met bijv. AdMob of de normale Adsense advertenties.

  3. Dat er maar snel flash komt. Krijgen we gelukkig nog meer relevante advertenties te zien…

  4. Goed nieuws 🙂

  5. Jammer dat punt 4. niet te garanderen valt met de huidige App Store perikellen.

  6. Als je zo meer goede gratis apps krijgt heb ik er geen problemen mee. Krijgen ze toch betaald en voor de gebruiker gratis.

  7. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    AAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHH

    Elke app met een add erin gaat er onmiddelijk af.
    Twinkle is al direct verwijderd.

    Ik heb geen ad nodig om te weten waar ik geld aan wil besteden. Flikker op zeg. Ik betaal liever voor mijn apps.

    Ik zie ook regelmatig gasten die wijgeren 99 cent voor een app uit te geven. Maar wel een biertje of 10 in de kroeg weggeven, of fooi bij een restaurant geven.
    Een gemiddelde lunch kost meer dan een app. Think about it. Ads are evil.

  8. Gratis programmsd kunmen nou eenmaal ads bevatten, logisch…

  9. als die lui daar geld mee verdiene moeten hun dat weten.

    ik stoor me er niet aan dus, en dat is nou een maal 21ste eeuw overal adds

  10. Leuk als je in het buitenland bent – weer extra dataverkeer. En hoe weten ze van te voren dat je 100000 pageviews per dag waar kunt maken?

  11. Verschikkelijk al die apps vol gepropt met reclame. Ik hoef al die zooi niet.

  12. Als er in een app reclame zit moet dat vermeld worden in de appstore zodat je de download kunt filteren (negeren). Straks krijg je de redenering dat een gratis app dus reclame bevat.

  13. Nou lkkr gaar weer dan, pfff al die reclame altijd :s echt gaar. Hoeft van mij niet op de iphone te komen hoor, hou t maar lkkr op de google phone of hoe dat ding ook mag heten 😛

  14. God god god stelletje cheapskates jullie zeg.

    Wil je niks betalen, dan krijg je ads. Wil je geen ads, dan koop je de app.
    Is echt niks mis mee en daar mag je ook echt niet over zeuren. Ook al ben je een verwend tienerblaagje. Mond houden en betalen. Het vlees in de supermarkt is ook niet gratis.

  15. Ik krijg weer kromme tenen van sommigen (14 jarigen) hier,.. waar denk je dat deze wereld om draait ? Slagroom? Die developers moeten toch ook geld verdienen of niet? Op die manier zouden ze bijv. fulltime aan apps kunnen werken. Beetje kortzichtig allemaal. Zo zouden ook meer apps gratis worden (wAaat 8 eUro vOoR eEn apP??) alleen staat er wel reclame tegenover. Verdiep je eens in ads, als je 100.000 bezoekers krijgt op een site en 1000 mensen klikken op een advertentie per dag dan heb jij (waarschijnlijk) een mooi inkomen hoor.

  16. Niets mis mee. Op een of andere manier vergeten mensen ook hoeveel moeite, geld, en tijd het kost om een app te maken. Logisch dat ze er geld aan willen, en MOETEN, verdienen.

  17. Ja, maar ik ken mensen, ik ken bussiness en bovenal de drang naar geld. Als je denkt dat er aan de kwaliteit of prijs iets gaat veranderen zijn jullie dik mis volgens mis. Prijzen gaan gewoon hetzelfde blijven, alleen gaan er nu ook nog is adds insteken.

  18. Er is maar één goede manier om reclame te ontlopen; hetgeen waar het in zit niet gebruiken. 😀 Kampingzenders als SBS6 staan bijvoorbeeld niet eens meer in mijn ontvanger voor de TV. En zo ook met iPhone apps waar je de reclame niet uit kunt verwijderen (bijvoorbeeld door de app te kopen). Zit er reclame in en is er geen “betaal-versie” dan zoek ik gewoon wat anders. Er is gelukkig voor iedere app aanbod genoeg vandaag de dag.

    Het zou overigens wel prettig zijn als iPhoneclub het in reviews zou vermelden of er reclame in een app zit, dat bespaart weer tijd.

  19. Google heeft youtube ook al verneukt met die irritante reclames in beeld dus van mij mogen deze weg blijven.

  20. Origineel geplaatst door DerekGoogle heeft youtube ook al verneukt met die irritante reclames in beeld dus van mij mogen deze weg blijven.

    waar zie jij dan reclame in you tube filmpjes??
    Heb al heel wat dagjes you tube gekeken maar reclame zie ik echtniet man!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.