Reacties voor: Google Keep organiseert je notities automatisch

Google Keep heeft een update gekregen die de app net weer wat slimmer maakt. Nu kun je door je notities zoeken en worden je hersenspinsels automatisch in categorieën gezet.
Lees het complete artikel → Google Keep organiseert je notities automatisch
Eveline Meijer -

Reacties: 6 reacties

  1. En google kennende delen ze die ook met iedereen.

  2. @Rick: Google DEELT niks (google is een middle-man die jouw informatie KOPPELT aan bedrijven die iets willen verkopen).

  3. @Rick: Rick snapt het verdienmodel van Google nog niet helemaal.

  4. Sinds Evernote prijsraket ben ik ook maar eens gaan zoeken.

    Helaas valt Google Keep af, omdat je -heel gek voor een bedrijf met google docs in de gelederen- geen aantekeningen kan delen met anderen en voor bedrijfstoepassingen ook niks kan bundelen.

    Dus meer een alternatief voor Pocket dan voor Evernote.

    Ook Apple Notes is helaas te mager op het gebied van samenwerken.

    Wat dan weer wel goed werkt is Microsoft Notes, en bij deze een aanrader. Enige nadeel daarvan is dat ze je bedelven onder de opties en dan gaat ten koste van het overzicht en quick-and-easy gebruik.

  5. @whulsbergen: Wat bedoel je met ‘aantekeningen delen’. Ik deel namelijk een aantal notities met mijn vrouw en dit werkt perfect. Bedoel je wellicht ‘ongericht’ delen? Je kunt notities omzetten in Docs-documenten, dus daar zit ook een koppeling waar je naar impliceert. En wat bedoel je exact met bundelen? Wat is de use-case daarin?

  6. Waarom zoveel aandacht voor Google de laatste tijd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.