Reacties voor: Google Keep: handige notitie-app eindelijk ook voor iOS

Google Keep is Google's versie van de Notities-app. Zet snel wat gegevens neer via tekst, spraak of een afbeelding, maak gesynchroniseerde afspeellijsten en stel ook reminders in.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Zullen we het maar weer niet over privacy hebben van deze app? Blijf ik echt een gemis vinden bij iCulture. Zelden goede info over dit onderdeel bij een app. En Google kennende…

  2. Ik ben eigenlijk op zoek na een nette boodschappenlijst app die ook een mooie widget heeft waar je je boodschappen kan afvinken. Dan hoef je niet steeds je telefoon te ontgrendelen en in mijn geval de Appie app erbij te pakken.

    Iemand tips?

  3. @Kotter: Waarom niet de standaard herinneringen app?

  4. Origineel geplaatst door Ewout
    @Kotter:
    Waarom niet de standaard herinneringen app?

    Dat heb ik geprobeerd maar ik zie ze niet in de widget, deze blijft leeg. Ik heb hem dus wel aanstaan.

  5. @BoekMarc: Pfffff, altijd maar weer dat gebash, als je privacy wil, moet je je voordeur op slot doen, en elke vorm van communicatie mijden… Zo niet, dan is je privacy bij iedereen in het geding…. Ja, ook bij Apple.

    On topic : erg handig gebruik hem al tijden op android, erg makkelijk dat ik hem op mijn ipad ook kan gebruiken nu.

  6. Origineel geplaatst door BoekMarc
    Zullen we het maar weer niet over privacy hebben van deze app? Blijf ik echt een gemis vinden bij iCulture. Zelden goede info over dit onderdeel bij een app. En Google kennende…

    Mij moet van het hart dat ik het met deze quote eens ben. iPhone/iPadland wordt gebombardeerd met een stortvloed van zaken en ‘noviteiten’ op gebied van iCloud, Google en nog meer ‘diensten’ waar al onze gegevens ‘veilig opgeslagen liggen’. Het wordt m.i. alleen maar erger en meer. ‘Mooie nieuwe makkelijke app jongens, gooi je gegevens er maar in. Op al je devices benaderbaar’ of dat soort zaken. Sodemieter op zeg, zo langzamerhand. Ik vrees dat er inmiddels geen weg meer terug is en dat we ermee zullen moeten leven. Of je smartphone de deur wijzen (ja, het is bijna een mens :)).
    Ik weet, het is veel omvangrijker (lees de berichtgeving b.v. afgelopen week over aftaptoestanden). Ik ben het eens met scribent BoekMarc als iCulture meer zou kunnen en willen focussen op de keerzijde van al die ‘prachtige en handige apps’ waarbij je gegevens te grabbel worden gegooid… Beter een druppel op een gloeiende plaat dan niets…

  7. App ziet er prima uit maar ik hou het toch liever bij de native Apple apps. De nieuwe notitie app binnen El Capitan en IOS9 ziet er nu nog beter uit en werkt ook beter en in combi met de reminder app zie ik geen nut om over te stappen naar andere apps. Ook de goede cloud samenwerking is natuurlijk perfect. Persoonlijk vind ik het daarnaast ook erg fijn om geen Google diensten te gebruiken.

  8. Kwestie van updates en apps vraag ik me af of er nog gebruikers zijn die na iOS 9 zo massaal en frequent veel app updates doorkrijgen die tergend traag downloaden ?

  9. @BoekMarc: Probeer het op te slaan in je hoofd, beter. Doe ik ook 🙂

  10. Origineel geplaatst door m en m
    @BoekMarc: Probeer het op te slaan in je hoofd, beter. Doe ik ook 🙂

    Met je hoofd in de wolken, is dat dan hetzelfde als een back-up in de CloudMagic? 😜

  11. @Kotter: wunderlist kan dat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.