Reacties voor: Google maakt brainstormen eenvoudiger met nieuwe Jamboard-app

Google heeft Jamboard geïntroduceerd: een digitaal whiteboard voor bedrijven dat geïntegreerd is met Google Drive. Met de app voor iPhone en iPad kun je straks overal waar je bent samenwerken. Ook zonder het speciale Jamboard.
Michel Lusthof -

Reacties: 4 reacties

  1. Mooie concurrent van de Microsoft Surface Hub welke we net aan het uitrollen zijn op Schiphol. De prijs van de 55 inch Surface hub is net iets boven de 5000.

  2. Zou het als bedrijf echt niet aandurvem om ook maar iets van Google te gebruiken. Zéker niet als het gaat om het vastleggen van ideeën mbt innovatie. Hoe leuk jamboard ook in eerste instantie lijkt, strategische informatie over de cloud en met name cloud diensten van bedrijven zoals Google is uiterst onverstandig.

  3. Origineel geplaatst door EOTB
    Zou het als bedrijf echt niet aandurvem om ook maar iets van Google te gebruiken. Zéker niet als het gaat om het vastleggen van ideeën mbt innovatie. Hoe leuk jamboard ook in eerste instantie lijkt, strategische informatie over de cloud en met name cloud diensten van bedrijven zoals Google is uiterst onverstandig.

    Je doelt op bedrijfsspionage? Zo ver gaan ze niet. Dan krijgen ze de FBI achter zich aan.
    Ze jatten alleen die privacy die mensen willens en wetens hebben opgegeven.

    Dit is echt een fysiek product wat geld kost. Hier gaat niet op “if you’re not paying for it, you’re the product”.

  4. @EOTB: Als je Google-software binnen je bedrijf gebruikt (bijvoorbeeld apps binnen G Suite, zoals Gmail, kalender, Drive, etc), dan gaat Google erg goed om met security en privacy. Google kan niet en zal niet in die data gaan graven. Daarnaast betaal je ervoor, dus verdienen ze al aan je (bedrijf).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.