Reacties voor: Google I/O 2020 alleen online, wat doet Apple met WWDC?

Google heeft de fysieke versie van de I/O 2020-conferentie vannacht afgezegd. Het volgt op een reeks afzeggingen van Facebook, Microsoft en andere techbedrijven. Dat roept bij ons de vraag op: gaat WWDC 2020 nog wel door? Apple heeft inmiddels nieuwe maatregelen genomen voor Italië en Zuid-Korea, maar heeft over WWDC nog geen mededelingen gedaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Apple gelast hun evenement ook af. Die willen het niet op hun geweten hebben dat hun event als Corona haard wordt gezien.

  2. Er gaat niets boven face to face contact, eventueel daarna opgevolgd met virtueel contact.

  3. Sowieso gaan bellen en video chatten dat gevlieg is bepaald niet milieu vriendelijk

  4. Niet alleen Apple, en het WMC hebben wegens Coronavirus (COVID-19) hun evenementen afgelast, ook de autobeurzen hebben besloten om wegens Corona alles af te lassen. Maar desondanks is het nieuws wel bij de mensen beland.

    Zolang Corona huisvest is of alles gecanceld, of uitgesteld, om besmetting 😷 te beperken en kans om indammen te vergroten. Dat gezegdhebbende, kans het ook zomaar zijn dat men in de toekomst vaker evenementen op afstand kan houden, of er wel een griep heerst of niet. Want qua kosten scheelt het behoorlijk en in de tegenwoordige tijd is toch alles al uitgelekt voordat het publiekelijk getoond is, waarom nog een evenement houden. Kost meer dan het oplevert.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt met aankondiging WWDC 2020.

  6. (Red.) Annulering Google I/O toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.