Reacties voor: Google I/O 2018: 5 aankondigingen waar je als iPhone-gebruiker iets aan hebt

Google deed tijdens de Google I/O conferentie talloze aankondigingen en een deel daarvan is ook interessant voor Apple-gebruikers met een iPhone. Wij zetten de belangrijkste aankondigingen voor je op een rij.

Reacties: 13 reacties

  1. Als maps zoals kaarten op je voorscherm zou kunnen weergeven dan zou Google maps perfect zijn. Nu moet je de app ervoor hebben. Kaarten vergrendelen en je weet direct waar je heen moet erg handig.

  2. No way José. Ik weiger me over te geven aan het Google Imperium. 😊

  3. @Pim: Google is meer en meer vernieuwend. Ben als sinds enkele jaren gebruiker van een iOS en Android toestel (werk/prive) en raak meer en meer overtuigd van het OS van Google.
    In veel gevallen liggen beide telefoons voor me en ik merk dat ik meer en meer mijn Honor telefoon pak wanneer ik snel even iets moet zoeken of doen.

  4. @Jaap Voorderhaak: ik denk dat Google het daar ook van moet hebben, meer dan Apple. Google moet alles uit de kast halen om gebruikers maar hun data af te laten geven. Google’s bestaan hangt af van het succes van hun dataverzamelinspanningen.

  5. Ga toch zeker geen Google microfoon in huis halen, onethisch bedrijf

  6. Het mooie aan Google is, dat het ( in tegenstelling tor Apple ) verder kijkt dan hun eigen ecosysteem.
    Zo kunnen ze perfect multi platform diensten aanbieden. Ik gebruik ook Google Agenda op Android, Windows10 en IPad/IPhone. Ik zou niet meer zonder kunnen.

  7. Even los van het privacy-aspect is Google wel bijzonder innovatief en daarnaast zijn de functies multi-platform. Misschien schaf ik wel zo’n speakertje aan om eens te ervaren of smart meer is dan een marketingding. Google Maps gebruik ik eigenlijk dagelijks op mijn X.

  8. @Nico: Als je zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk mensen wil verzamelen, moet je wel verder kijken dan je eigen ecosysteem. 😉

  9. Even advocaat van de duivel. Iedereen praat altijd wel over je privacy bij Google. Ik heb het idee dat je ook wel veel voordelen kan hebben van je privacy delen doordat Google meer van je weet kunnen ze apps ook gerichter en persoonlijker voor je maken. Dat is wat Apple nog wel mist en altijd achter de feiten blijft aanlopen.

  10. @Eric: waar blijkt dat uit?

  11. Ik raak geen enkele app die besproken is in dit bericht aan. Alles riekt naar nog meer profilering. Welke nieuws je neemt, wat je bespreekt in de huiskamer incl. moiie fotos van je met de zo fantastische foto app. En als klapper op de vuurpijl lezen ze ook nog eens je emails om je zo te kunnen voorzien van geautomatiseerde replies.

    Als je van je privacy houdt blijf je ver weg van Google en hun apps. Ze weten waar je bent, waar je het over hebt, met wie je op de foto staat, of je links of rechts bent en met wie je communiceert.

    Nee nee, dit is zo fout als het maar wezen kan.

  12. Origineel geplaatst door JeroenT
    Ik raak geen enkele app die besproken is in dit bericht aan. Alles riekt naar nog meer profilering. Welke nieuws je neemt, wat je bespreekt in de huiskamer incl. moiie fotos van je met de zo fantastische foto app. En als klapper op de vuurpijl lezen ze ook nog eens je emails om je zo te kunnen voorzien van geautomatiseerde replies.

    Als je van je privacy houdt blijf je ver weg van Google en hun apps. Ze weten waar je bent, waar je het over hebt, met wie je op de foto staat, of je links of rechts bent en met wie je communiceert.

    Nee nee, dit is zo fout als het maar wezen kan.

    Het gaat nog veel en veel verder,door die profielen kunnen ze al kansberekenen hoe veel kans op ziekten enz. je hebt.wat natuurlijk gewoon doorgespeeld wordt naar verzekeringsmaatschappijen enz.
    Zie de Facebook pixel. Snap niet dat mensen zo naïef zijn als de pest,angstaanjagend

  13. Google wordt al meer en meer innovatiever, en meer werelds. Terwijl Apple spastisch vast houdt aan content eerst in de VS en een paar landen erbij uit te brengen, doet Google dit vaak wereldwijd.

    Dit bevalt me wel, zie bv de HomePod. Leuk maar in bv NL zeer beperkt voor een hoge prijs.

    Ondanks dat blijf ik een Apple gebruiker, maar hoop dat die ook eens kijken buiten de VS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.