Reacties voor: Google introduceert verbeterde interface voor Gmail op de iPad

Google heeft vandaag een verbeterde interface voor Gmail op de iPad geïntroduceerd, waarmee het eenvoudiger moet worden om vanuit Gmail een mailtje te typen.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Zeker een verbetering zo te zien, maar goed, eigenlijk heb je de mail app natuurlijk al..

  2. Inderdaad, de mail app werkt prima in samenwerking met gmail. Zie niet echt een groot voordeel aan het gebruiken van gmail in de browser.

  3. Ik zie het groeperen van emails met hetzelfde onderwerp als een heel groot voordeel van gmail. Ik vraag me af of google deze feature ook zou kunnen integreren in de mail app van ipad. Dat zou een fantastische verbetering zijn!

  4. Nu de google docs nog op die manier, dat vind ik vrij waardeloos zoals het nu is…

  5. Dat gebeurt toch al? iig bij mij gebeurt dit sinds IOS4 op me iphone..

    Origineel geplaatst door Rodriguez
    Ik zie het groeperen van emails met hetzelfde onderwerp als een heel groot voordeel van gmail. Ik vraag me af of google deze feature ook zou kunnen integreren in de mail app van ipad. Dat zou een fantastische verbetering zijn!

  6. @rene3g:
    Idd, iOS4 heeft dit standaard, maar dit gaat om de iPad. iOS4 voor iPad komt namelijk pas in de herfst uit, dus vandaar dat deze webversie op de iPad een voordeel hierin hebt. Straks als iOS 4 er ook voor de ipad is, zijn ze volgens mij nagenoeg gelijkwaardig.

    Persoonlijk mis ik niks op de mailapp van Apple, dus ik doe er niks mee.

  7. Voordeel van deze applicatie is dat je voor het schrijven van emails het gehele scherm ter beschikking hebt. Dat is nu in de mail applicatie van Apple niet zo.

  8. Ah dat verklaart een hoop! Vindt het wel apart dat IOS niet meteen voor hun nieuwste product de ipad uitkomt, maar goed;)

    Origineel geplaatst door Danny
    @rene3g:Idd, iOS4 heeft dit standaard, maar dit gaat om de iPad. iOS4 voor iPad komt namelijk pas in de herfst uit, dus vandaar dat deze webversie op de iPad een voordeel hierin hebt. Straks als iOS 4 er ook voor de ipad is, zijn ze volgens mij nagenoeg gelijkwaardig.Persoonlijk mis ik niks op de mailapp van Apple, dus ik doe er niks mee.

  9. Groot nadeel dat mailtjes in het niets verdwijnen als je ze in de prullenbak gooit. Ik heb mijn (IMAP)Gmail-account geconfigureerd via de Exchange-optie. Mailtjes zijn niet op de iPad en ook niet binnen het Gmail-account terug te vinden.

  10. Google heeft eens aangegeven geen native apps te willen ontwikkelen maar ziet de browser als de OS van de toekomst, vandaar Chrome OS. Voordeel daarvan is dat hun software op alle mogelijken aparaten kan draaien (mits deze een browser en internetverbinding heeft). Ik heb al jaren geen mail/agenda programma meer op mijn laptop omdat alles via google gaat. Voor de iPad is dit ook prima, maar ik mis hier dan alleen een mail notifier. Dus een app die aangeeft wanneer ik nieuwe mail heb, en als ik er op klik naar de gmail.com site ga. Bestaat dit al of moeten we wachten tot google met zoiets komt.

    En hoe zit het eigenlijk met google gears? Werkt dat ook met de iPAd? Want ik wil soms wel even mail bekijken ook al heb ik geen internetverbinding?

    Nu is het dus even wachten tot google ook google calendar en de andere apps in een mooi jasje gaan steken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.