Reacties voor: Google Inbox nu ook voor iPad beschikbaar

Google Inbox is universeel geworden: de app maakt nu optimaal gebruik van het grotere iPad-scherm. Daarbij mist Google alleen wel een paar kansen.
Lees het complete artikel → Google Inbox nu ook voor iPad beschikbaar
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb twee weekjes google inbox gebruikt. Ik snap de pin functionaliteit niet en vind dat er te weinig voor ingestelde opties zijn voor weg zetten. Denk aan mailbox: tonight, tomorrow, in one week, someday, later today. Bij inbox moest ik al snel handmatig data invoeren.
    Voordeel is nu dus een ipad app en dat hij in de browser ook werkt, daar waar mailbox een desktop applicatie heeft op de mac.
    Iemand argumenten om mij te overtuigen toch weer mailbox achter me te laten en terug te springen naar inbox?

  2. Ik wacht nu gewoon al maanden op een uitnodiging, schiet echt niet op zo -_-

  3. Voor mij is inbox in ieder geval nog niet wat Gmail voor mij is. De bundel functie werkt voor mij eerder storend dan helpend en ook de basis functies ontbreken als een simpele handtekening kunnen instellen.
    (Red.) Invites en verzoeken om invites zijn niet toegestaan.

  4. Ik heb alweer een maand of 3 de gelegenheid om het te gebruiken, maar na een poosje ben ik toch weer teruggegaan naar gmail. Ik snap wel de bedoeling van Inbox, maar op dit moment kost het gebruik me meer tijd dan dat het bespaart, omdat sommige mailtjes wel erg goed verstopt worden terwijl sommige andere mailtjes van 2-3 jaar geleden prominent op de “voorpagina” staan.

    Verwarrend vind ik ook dat gmail en inbox vaak verschillende cijfertjes in het rode balletje laten zien, net alsof er zich in de een meer ongelezen mail bevindt dan in de ander.

  5. Eerst Mailbox maandenlang gebruikt en nu al ruim 2 maanden G Inbox. Ik vind G Inbox heel fijn. Ja, er zijn zeker verbeterpunten maar vergeet niet dat het nog niet zo lang bestaat. Mis bijv datum tijdstip bij elke mail in het overzicht, direct weer op ongelezen zetten. Feedbackjes doorgestuurd naar G Inbox. Verdeling in aparte ‘categorieen’ vind ik fijn werken. Ik blijf het zeker nog een tijd gebruiken. Zeker nu het op de ipad alsmede in de browser te gebruiken Is. Hoop dat je hier iets aan hebt. Oja, ook de Gmail app heb ik getest. Werkt natuurlijk ook prima maar ga toch voor G Inbox (interface oogt absoluut beter als je het mij vraagt).

  6. Vind het een beetje zielig om een uitnodiging te moeten krijgen.

    Ben persoonlijk best wel fan van Google. Maar ik pas echt voor dit soort praktijken. Het voelt aan als moeten bedelen om alsjeblieft gebruik te mogen maken can de app.
    Blijf lekker bij de gmail app. Werkt ook gewoon goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.