Reacties voor: De Google Home Max is een directe concurrent voor Apple’s HomePod

Google heeft de Google Home Max onthuld, een rechtstreekse concurrent van Apple's HomePod, met een betere audiokwaliteit van de speakers en duurdere materialen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik snap dat Google niet de grootste vriend is van iCulture, maar zij waren veel eerder met Nederlandse spraakondersteuning dan Apple met siri. Ook werkt het nog steeds vloeiender dan Siri. Dat dit enkel in het Engels is komt ook omdat de speaker officieel niet in de Benelux beschrikbaar zal zijn. Vind het tot nu toe dus een kulargument aangezien van de Homepod ook nog geen duidelijkheid is of die Nederlands gaat ondersteunen. Als dit niet het geval is, is dit gewoon een geduchte concurent.

  2. Nee bedankt. Geen google “uw privicy betekent ons niets” fan. Bovendien geen fan van die lelijke google stem… (google maps routeplanner)

  3. Oeh nee! Grote boze Google! 🤔

  4. Het zou me niks verbazen als Google Home Nederlands gaat verstaan rond de tijd dat de Apple HomePod hier op de markt komt.

  5. No thanks! Naast het opslaan en doorgeven van mijn zoekresultaten, laat ik me niét ook nog ‘es afluisteren in m’n eigen huis. 😷

  6. Origineel geplaatst door Macaanzee
    No thanks! Naast het opslaan en doorgeven van mijn zoekresultaten, laat ik me niét ook nog ‘es afluisteren in m’n eigen huis. 😷

    Dat idee had ik ook gelijk toen ik de titel zag…

  7. 🤢

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.