Reacties voor: ‘Google heeft overname Waze voor $1,3 miljard bijna rond’

Google zou bijna rond zijn met de overname van Waze, het Israelische navigatiebedrijf. Google is bereid 1,3 miljard dollar te betalen voor Waze.

Reacties: 11 reacties

  1. Als Google Waze overneemt weet je zeker dat Google de software dood laat bloeden en dan zegt dat de gebruikers ook de navigatie software van Google kunnen gebruiken. Dat doen ze bij alles wat ze overkopen. Lijkt me erg zonde want het is een leuk en innovatief concept .

  2. Oei nee alsjeblieft niet

  3. @Brian: Inderdaad dat doet google bij alles wat ze kopen. Zo ook bij Android en bij YouTube..

  4. 100x liever google dan dat waze van Facebook wordt.

  5. Origineel geplaatst door Franse Frietjes
    100x liever google dan dat waze van Facebook wordt.

    +1 😛
    Inderdaad, liever dan maar google i.p.v. de FB crap

  6. ik denk niet dat doodbloeden het goede woord is, eerder (gepatenteerde) technologie van desbetreffende software samenvoegen met hun eigen software

  7. En weer goeie software door een reclamebedrijf de nek omgedraaid!

  8. Jammer. Ik had ze liever naar FaceBook zien gaan. Nu wordt dit slechts een minuscuul onderdeeltje van de warrige rommel die Google biedt. Zonde toch dat iedereen alleen maar geld telt en er geen liefde meer is voor product of dienst. Zo harteloos allemaal, bah.

  9. Iets anders… Is dit eigenlijk wel $1.300.000.000 waard?

  10. @Michel van Meijer: Geen idee, maar ik zou het wel tof vinden als ik een deel er van krijg als dank voor de vele uren werk die ik in de Waze Editor heb gespendeerd aan allerlei kaartverbeteringen. En met mij waarschijnlijk duizenden anderen…

  11. aargh
    daar gaat weer een goed idee naar de ……..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.