Reacties voor: Google Goggles op termijn ook op de iPhone

Google Goggles komt op termijn ook op de iPhone beschikbaar, maar het kan nog wel even duren. Op dit moment is de visuele zoekmethode beschikbaar voor Android 1.6 en hoger.
Lees het complete artikel → Google Goggles op termijn ook op de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Heeft dit met augmented reality te maken, dus alleen voor de 3GS?

  2. dat van die visitekaartje lijkt me wel heel leuk.. moet je niet steeds nummer vragen en alle andere extra gegevens wat je nodig hebt maar gewoon zijn visitekaartje inscannen..

  3. WAUWWWWW Coole dienst weer van Google 😀
    Google is echt goed bezig vind ik, google wave vind ik ook een geweldig goed idee, alleen jammer dat nog maar weinig mensen er gebruik van kunnen maken. Maar het werkt dus nog niet met de iPhine? Waarom niet dan? Het heeft een camera en het heeft internet 😀 Njaaaa ff wachten dan nog maar….Als ze maar niet met invites gaan werken net als met google wave, serieus WHY IS THAT?

  4. @PeterTe: Het is niet echt AR aangezien je op het filmpje een foto moet maken en dat kan de 3G ook dus ik verwacht wel dat het ook voor 3G is gemaakt tegen die tijd.

  5. Filmpje doet het niet op de iphone…

  6. Als je foto van een landmark maakt ben je dus in de buurt, zou het niet handigger zijn om ipv de foto je gpscoordinaten te gebruiken. Om vervolgens de gebruiker te laten kiezen over welke objecten in z’n omgeving hij info wil.

  7. @Danny Bevers: Voor de search moet je eerst een foto maken, maar in het camerabeeld verschijnt informatie van google maps, dus wel AR achtig.

  8. kan niet wachten tot dat ik deze kan downloaden.

  9. Vandaag de applicatie gezien bij een collega op zijn G1 (wat is de iPhone toch moooi 🙂 )
    Het werkt inderdaad geweldig goed!! Kan niet wachten tot ze het ook op de iPhone uitbrengen.

  10. Te gek! In de toekomst herkent hij een plant door je camera te richten op een blad van die plant! Wow. Survival wordt zo voor iedereen mogelijk 🙂

  11. @Marc: ja .zal wel … alsof je in het midden in de wildernis wifi of 3G gaat hebben 🙂 hahahahaha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.