Reacties voor: Google Glass toont sms-berichten van iPhone

Google Glass kan dankzij een update ook sms-berichten van de iPhone en een agenda tonen.
Lees het complete artikel → Google Glass toont sms-berichten van iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ben benieuwd welk Nederlands uitgaansgelegenheid, bedrijf, instantie of evenement als eerste een Glass verbod heeft. Zal wel een lastige opstart periode in Nl krijgen als het eenmaal voor consument verkrijgbaar is. De eerste tijd zullen wel een paar mensen/Glasses verbouwd worden. Dievengilde heeft straks weer een nieuwe gadget om te roven

  2. @Appie: Ja, dat laatste, DAAR heeft nog niemand aan gedacht. Wat denk je dat er gebeurt als je in Amsterdam met een Google Glass op gaat lopen. Die wordt zo van je hoofd getrokken. Weg is dat ding……. Ik loop al zo min mogelijk openlijk met mijn Iphone in de stad of in de metro, want je bent hem zo kwijt. Laat staan zo’n “bril”, die is nog makkelijker te pakken. 🙁

  3. Ik hoop echt dat het een grote flop gaat worden. Anders leven we straks compleet in een “niemand meer echt aankijken” wereld.

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik hoop echt dat het een grote flop gaat worden. Anders leven we straks compleet in een “niemand meer echt aankijken” wereld.

    Ik zie juist mogelijkheden. Mss dat ik dan juist wel een FB account aanmaak. Ik kan wel wat dingen bedenken waar ze achteraf spijt van zullen hebben dat ze mij “opgezocht” hebben.

    Ik ben het met je eens, het blijft een enge gedachte dat je dalijk niet meer zelf in de hand hebt wat andere (vreemde) mensen over jou weten.

  5. Niet zo bang zijn voor vernieuwing jongens. Voor het nemen van een foto moet je alsnog met je hand wat handelingen uitvoeren, en tevens licht het display op, kortom net zo opvallend als het nemen van een foto vanaf je iPhone…

    Lees dit maar eens: “The Top 10 Google Glass Myths

  6. @Casper: ik ben niet bang voor vernieuwing. Zeker niet. Ik heb gewoon geen zin om straks met mensen te praten die zo’n bril op hebben. Praat je dan wel echt met elkaar? De communicatie tussen mensen is al behoorlijk weg gevallen. Opvallend of niet, mijn info etc hoeft gewoon niet in die bril te komen staan. Nou klink ik misschien para maar controle heb je er niet echt meer over. Ja, alles verwijderen maar wie spreek je dan tegenwoordig nog?

  7. 1500 Dollar voor dat ding omg.

    Hoeveel kost het omdat ding te maken max 500 dollar of zelfs minder.

    Nutteloos ding en ziet er niet uit.

  8. Buiten alle voor- en nadelen van deze bril daargelaten is het bij het zien van deze foto van een racefietser met dat ding op mijn een raadsel waar je dan nog op let of op je berichten of zoals het hoort ‘ je ogen op de weg houden’. Als racefietsers met dit Google Glass gaan rijden gaat gevaarlijke situaties opleveren. Ik hoop echt dat het een flop wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.