Reacties voor: Google Glass krijgt mogelijk iPhone-app

Google Glass krijgt binnenkort wellicht een iOS-app, zodat je met een iPhone ook routenavigatie en sms-berichten via Google Glass kunt gebruiken.
Lees het complete artikel → Google Glass krijgt mogelijk iPhone-app

Reacties: 7 reacties

  1. Kan mij niet voor stellen dat straks iedereen voor lul gaat lopen met dat ding
    Heel de dag tegen je bril kletsen en tikken

  2. Begin toch mn twijfels te krijgen of die bril gaat inslaan. Op DaringFireball stond een link naar n artikel waarin hij flink getest werd. En ook wat ie kan en niet kan. Maar wat je graag zou willen kan ie (nog) niet. Hij gaat bijv. maar 3,5 uur mee, niet echt geschikt voor mensen met n bril of zonnebril, werkt buiten alleen met 4G-LTE of Wifi indien aanwezig (oke foto’s maken gaat nog wel dan), camera 5MP maar kwaliteit niet echt denderend.
    Volgens mij wil Google ons echt doen geloven dat we niet zonder dat ding kunnen. Nou, ik blijf het n dom uitziend ding vinden. Mensen met zo’n oorspeaker voor je telefoon worden op straat ook al aangekeken….zeker als ze aan t bellen zijn. Vroeger werd je al voor gek verklaard als je in je eigen pratend over straat liep. Denk dat die Glass dat nog erger maakt.
    Met die Glass bril moet ik altijd aan Dragonball Z denken haha! Ken je de serie dan snap je dat wel !!

  3. @Jan: Tja Jan, de eerste iPhone was ook maar beperkt. Je kon geen video’s opnemen, niet knippen en plakken, geen apps van third parties draaien, etc. Staar je dus niet blind op een versie van Glass die nog überhaupt niet eens voor consumenten beschikbaar is, maar kijk naar de potentie.

  4. In potentie is dit een apparaat dat de privacy nogal aantast. Niet zozeer van de drager, want die kiest er voor, maar van de mensen die contact met hem/haar hebben. Je ziet niet of de camera aanstaat en alle data gaat via Google. En wat doen zij er mee? Met gezicht en stemherkenning zijn ze potentieel in staat de hele omgeving van de drager te scannen. Dus bij mij of mijn bedrijf kom je niet binnen met zo’n ding.
    Google is een hardcore dataminer. Daar leven ze van. De glass is slechts een middel. In potentie dan hè.

  5. Ik denk gewoon dat Google terug moet samenwerken met Apple, want zeg nu eerlijk die Google Glasses uitbrengen en dan een iPhone app uitbrengen terwijl ze hun eigen OS hebben? Waarom eigenlijk? Om hun stomme en te dure brillen toch verkocht te hebben? Google heeft Apple echt een mes in de rug gestoken met hun Android!

  6. Ik zie het volgende gebeuren:
    1 Je werkt in n winkel. Een stel jongelui met eentje zo’n glass komt naar je toe. Ze gaan je voor de gek houden, belachelijk maken…en ondertussen filmen ze je reactie.
    Wat zou je ervan vinden als dat naderhand op YouTube terug te zien is?? Hahaha iedereen lacht….behalve jij!
    2 mensen met zo’n ding gaan autorijden. Kijken vaak in de rechterbovenhoek om eventjes wat te checken…..oeps, niet even opgelet! Remmen, boem!!!
    Men verbiedt t nu al om gsm te gebruiken in de auto etc. Hoelang zal t duren voordat die bril verboden wordt?
    3 wat gaat Google met al die data doen die ze ontvangen van al die brillen?
    4 hij is al gehackt! Wat nu als mensen jou glassje kunnen hacken op afstand?? Of apps installeren waarmee je ‘smerige’ dingen kan doen????

  7. LOL, dit ding gaat zooo hard falen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.