Reacties voor: Google gaat reclame tonen in Google Maps voor iOS

Google Maps voor iPhone, iPad en Android zal voortaan reclamebanners tonen bij zoekopdrachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Ik denk eigenlijk dat die advertenties voor adverteerders veel op gaan leveren. En als gebruiker zal ik mij er niet veel aan ergeren. Ik zoek een adres, laat de App een route uitstippelen en ik kijk af en toe of ik de goede weg inga. Voor de rest rijd je voornamelijk op de feedback die je ontvangt. Dus veel last zal je van die advertenties niet hebben. Denk ik.

  2. Grr 🙁

  3. imaps+ = beter.

  4. Verwijderd

  5. Google mag blij wezen dat Apple Maps nog steeds vrij slecht is, anders was hun app door deze grap al weg van mijn iPhone.

  6. Daar zaten we echt op te wachten….NOT!

  7. Euw neuw 🙁

  8. @Patryk: Voor mij goed zat 😀

  9. @Patryk: vind het aardig overdreven.

    Maar reclame op Maps verwijder ik hem gewoon.

  10. Google maakt er een andriod van,reclame en gratis. 🙂

  11. Da’s jammer. Maar het blijft vast wel een goede app als het tot het zoeken gelimiteerd is. Het is een gratis app, meeste van die verdienen hun centjes met advertenties.

  12. Jammer dat ze toch reclame gaan stoppen in de App, was eigenlijk wel te verwachten. De kaarten app van Apple vond ik sowieso al niet onder doen voor Google Maps, dus zodra er reclame in beeld gaat komen verwijder ik Google maps wel.

  13. Icoontje langer ingedrukken en kruisje!!!

  14. Als het relevant is aan mijn zoekopdracht, heb ik er totaal geen hinder van. Al denk ik dat ik een van de weinige ben.

  15. Dan is het einde Google Maps.

  16. TIP: gebruik Navigon 😀

  17. Dan toch maar op een iPhone 5 overstappen om evenveel scherm over te houden. Oh wacht, ik gebruik Google Maps helemaal niet…

  18. Dat is geen verrassing natuurlijk. Google = reclame. Youtube is ook al veel irritanter in gebruik dan voorheen. Is maar één remedie: ontgooglen!

  19. Heb Google Maps op mijn iPhone staan en moet zeggen dat ik het nooit of zelden gebruik. Apple Maps doet voldoende voor mij 🙂

  20. Verwijderd…

  21. Ik verwijder die app. Als ik reclame wou, ging ik wel android

  22. Kijk wel ff hoe dit gaat uitpakken…..

    …… Aaaaand it’s deletet

  23. Zuurpruimen. Ik zoek m’n locatie, tap op het auto’tje en de navigatie start. Dan heb ik de reclame niet eens gezien…

    Verder gebruik ik Maps ook niet dus dat komt goed uit.

  24. Gaarne dan ook een betaalde versie, maar dan zonder reclame

  25. Zuurpruimen ? Wtf. Als ik reclame wil dan koop ik ook wel android maar dat wil ik niet en vele met mij. Wat heeft dat met zuurpruimen te maken. Dat heet gewoon mening wat iemand wil

  26. Een beetje reclame om een app gratis aan te kunnen bieden vind ik geen probleem. Maar zodra de reclame irritant wordt, gaat de app eraf. Dat geld ook voor Google Maps, dus ik ga even afwachten hoe het in de praktijk uitpakt.

  27. Origineel geplaatst door michel
    @Patryk: vind het aardig overdreven. Maar reclame op Maps verwijder ik hem gewoon.

    Verwijderd, hallo IOS maps / tomtom

  28. Leuk is anders, maar waarom moeilijk doen over een beetje reclame. Hoeveel app’s zijn er wel niet die dit ook hebben. Kom op zeg, het is toch een gratis app, dan mogen ze er van mij best aan verdienen hoor. Zelf zal ik toch nooit op die reclame dingen drukken, dus aan mij hebben ze niets.

    Maar vind wel jammer dat opeens dan iedereen gaat zeggen de app te verwijderen voor een beetje reclame.

  29. Zoals alle apps met reclame: direct verwijderd.

  30. Google heeft het internet al genoeg verziekt met reclame, dus verwijderen!

  31. (Red.) Verwijderd; taalgebruik.

  32. Doei Doei Google Maps, Hallo Apple Maps!!!

  33. Prima, Google mag verdienen aan zo’n top service, niet meer dan logisch. Gelukkig maakt Apple maps voor niets, puur uit liefde, de grootste geldwolven van allemaal … right.

  34. Origineel geplaatst door aRi
    Prima, Google mag verdienen aan zo’n top service, niet meer dan logisch. Gelukkig maakt Apple maps voor niets, puur uit liefde, de grootste geldwolven van allemaal … right.

    Nee, bij Apple zit dat al bij de prijs van het toestel in. Bij Android betaal je feitelijk 2x, eerst in euros, daarna in reclame.

  35. @juppe: Dus Apple is volledig uit liefde maps gaan ontwikkelen, omdat je er toch al voor betaald bij het toestel en het er eigenlijk wel bijhoort? Lijkt me nou niet een bizar goed argument om zo’n immens project op te starten wel?

    http://techpinions.com/why-maps-are-really-important-to-apple/11288

  36. @boxerip: Dus jij denkt dat Android aleen maar draait doordat er reclame getoond wordt? Toevalig heb ik nou geen één keer (buiten de browser en third party apps om) reclame in het Android systeem gezien. Rare uitspraak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.