Reacties voor: Google gaat eigen softwarewinkel Android Market lanceren

Google heeft aangekondigd een softwareshop voor Android te openen. Deze Android Market staat open voor alle ontwikkelaars en alle applicaties. Ontwikkelaars kunnen bovendien meerdere versies van een applicatie uploaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Goed man! Ik denk dat we mede door Android over 5 jaar niets meer horen van Windows Mobile.

  2. windows mobile zal nooit verdwijnen.

  3. @arthur, helaas niet nee. ik heb meerdere windows mobile toestellen in mijn bezit gehad, maar ik ben er nooit tevreden over geweest. de enige reden dat ik het had, is omdat het toestellen waren met een qwerty toetsenbord, en een irc client.

  4. windows mobile verliest terrein. Hoe je het went of keert. Ze zullen heel hard hun best moetendoen willen ze komen met iets dat blackberry overtoept op zakelijk vlak en de iphone op entertainment vlak. MAAR zeg nooit nooit.

    Men dacht van apple ook dat dat snel over zou zijn na de komst van windows 98.
    En apple is er nogsteeds. en sterker dan ooit te voren.

  5. Na jaren Windows Mobile nu overgestapt naar de iPhone. Voor mij is het gevoel dubbel. Sommige dingen in de iPhone zijn geniaal andere zijn ronduit DRAMATISCH. Met de iPhone 3G heeft Apple wat mij betreft echt zijn hand overspeelt. Nu Apple met de “echte” telefoons wil concurreren valt de iPhone toch een beetje door de mand. Zakelijk is het ding echt bagger. Mijn afspraken verdwijnen regelmatig in Outlook en de batterij is écht dramatisch. Ontvangst is ook niet altijd al te best maar ik denk dat daar T-Mobile verantwoordelijk voor is. Wat overigens ook niet uitmaakt omdat de constructie met 1 of hooguit 2 telecom aanbieders per land belachelijk is. Verder nog steeds geen routenavigatie, geen edit functies in documenten, matige camera, geen standaard video mogelijkheden, geen mms, geen java, geen flash, geen standaard taakbeheer en regelmatige crashende telefoon. Windows Mobile was verre van perfect maar om nu te zeggen dat mijn iPhone perfect is, nee er valt nog een hoop te wensen. Zakelijk heeft de iPhone nog een lange weg te gaan. Als ik nu weer moest kiezen tussen WM en de iPhone dan weet ik het zo net nog niet. Blijf toch een beetje het idee hebben een leuke overhypte gadget te hebben in plaats van een knappe smartphone.

  6. @wvb22

    Ik ben het geheel met je eens, maar je moet wel bedenken dat dit voor t eerst is dat apple de mobiele markt betreed.. Ik hoop daarom ook dat ze hiervan leren en in de toekomst het wat beter aanpakken (helemaal met wat je zegt over de mobiele operators) alleen tmobile is echt ***.. ik vind het bv ideaal dat als je naar t buitenland gaat dat je tel automatisch switcht naar het netwerk met het beste ontvangst.. maar dat zal wel niet gaan..
    Ik hoop maar gewoon dat apple bij de eerste grote software update veel fouten wegwerkt..

    sorry voor de offtopic discussie btw..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.