Reacties voor: Opruimfunctie van Google Foto’s gaat opslagruimte vrijmaken op je iPhone

Dankzij een nieuwe functie kunnen iOS-gebruikers binnenkort eenvoudig ruimte vrijmaken met Google Foto's. De app verwijdert automatisch foto's van je toestel die ook geback-upt staan in Google Foto's.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Moet zeggen dat ik zeerzeer tevreden ben met Google foto’s en gooi er zelfs mijn hele prive foto’s op! Mooi gerangschikt, supersite/app.

  2. google mijn foto’s laten opruimen / opslaan….

    Nee, bedankt.

    Ik laat Facebook mijn Digid ook niet bewaren…

  3. Nee bedankt, ik leen m’n foto’s liever niet voor commerciële doeleinden van Google.

  4. Bij meer dan 100.000 foto’s nemen alleen de miniaturen al 3GB in bedrag. Daar zit voor mij het echte probleem. Dat los je alleen (tijdelijk) op door de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

  5. @victor: Die angst begrijp ik. Geldt ook voor Dropbox, iCloud etc. De enige oplossing is lokaal back-uppen of een eigen cloud gebruiken op een NAS.

  6. Origineel geplaatst door gala
    Die angst begrijp ik. Geldt ook voor Dropbox, iCloud etc. De enige oplossing is lokaal back-uppen of een eigen cloud gebruiken op een NAS.

    Bij Dropbox en iCloud zit er tenminste nog iets van een verdien-model achter. Bovendien rekent Apple al een behoorlijke marge over een hun producten die deze zogenaamde ‘gratis’ diensten verschaffen. Google en een gratis product is alles behalve gratis.

  7. Biedt dit nou nog voordelen t.o.v. Carrousel / dropbox of Flickr?

  8. Als je je druk maakt om privacy,moet je op een onbewoond eiland gaan maken zonder internet. In alle andere gevallen is alles allang bekend van je. En niet alleen bij Google,zeker ook bij Apple.

  9. Dit doet de app bij mij al tijden. Als ik foto’s heb geüpload kan ik kiezen voor ruimte vrijmaken. Misschien dat ik in een steekproef zat.

  10. @Ton: ja dat is inderdaad vervelend aan deze app, opnieuw downloaden doe ik inderdaad ook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.