Reacties voor: Google Foto’s zet gedraaide foto’s weer recht en maakt gifs van video’s

Google Foto's krijgt er twee handige nieuwe functies bij. De app herkent verkeerd georiënteerde foto's, waarna hij ze automatisch voor je recht kan zetten. Ook kan de app stukjes uit een video omzetten in een gif, zodat je deze makkelijker kunt delen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Mooie app. Helaas kun je niet op de achtergrond ervoor zorgen dat er automatisch backups gemaakt worden naar de cloud.

  2. @Erik: Volgens mij wel toch? Kijk bij instellingen – backup en synchronisatie. Ik gebruik het al jaren en werkt naar mijn idee beter dan de Dropbox variant

  3. @Erik: echt vervelend. Op Android is dit wel goed lochies natuurlijk. Maar wel jammer. Hij doet het wel maar na een tijdje niet meer 😟. Apple zou ook zo goed moeten worden als Google met de foto’s ook de opslag kosten.

  4. @Erik: Ik begrijp je probleem niet. Hier gaat alles volautomatisch, nergens problemen mee.

    En die gezichtsherkenning. Via een klein truukje met Tunnelbear werkt dat ook hier natuurlijk.

  5. Let trouwens even goed op: ook al heb je app verwijderd van je Android-toestel, dat wil niet zeggen dat er geen foto’s meer naar Google Photos worden gestuurd. Google Photos zit zo diep in Android verweven dat je uploaden in je toestel zelf moet uitzetten.

    Bij een weldenkend mens zou nu een lampje moeten gaan branden.

    Betaal liever 0,99 ct / maand voor 50 gb en verwijder de slechte foto’s wel tussendoor,want 75% van de foto’s wordt toch nooit wat mee gedaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.