Reacties voor: Google Duo krijgt binnenkort audiogesprekken

Google Duo krijgt binnenkort audiogesprekken, zodat je ook zonder beeld met anderen kunt bellen.
Lees het complete artikel → Google Duo krijgt binnenkort audiogesprekken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Laat het maar eerst in de Nederlandse Appstore komen aub.

  2. Nee dank je….! Ik heb liever zo min mogelijk met Google te maken. Ik hou niet van al die bedrijven die overal je informatie verzamelen. En aan Whatsapp, Skype en vooral FaceTime heb ik genoeg. Heeft even geduurd voordat ik iedereen waar ik regelmatig contact mee heb op een iPhone heb laten overschakelen, maar het is gelukt 😆

  3. @Macaanzee:

    Je hou niet van bedrijven die info verzamelen en je gebruikt whats app ????

  4. @Macaanzee: Apple weet alles van je, meer dan google dat doet.

  5. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Nee dank je….! Ik heb liever zo min mogelijk met Google te maken. Ik hou niet van al die bedrijven die overal je informatie verzamelen. En aan Whatsapp, Skype en vooral FaceTime heb ik genoeg. Heeft even geduurd voordat ik iedereen waar ik regelmatig contact mee heb op een iPhone heb laten overschakelen, maar het is gelukt 😆

    En gelijk heb je. Ik wil zelf het liefst ook niks met Google te maken. Ze maar in 1 ding goed na apen.

  6. Voor oudere gebruikers ideaal. Het behoeft geen uitleg en is door elke digibeet snel in te stellen en te gebruiken. Leuk om tijdens vakantie met opa en oma te video bellen.

  7. Ik gebruik idd wel Whatsapp (en Facebook) omdat er geen breed gebruikte alternatieven zijn. Telegram vind ik veel prettiger, maar te weinig mensen gebruiken het. Apple weet meer van me dan Google? Ik denk het niet. En Apple verzamelt geen data van gebruikers. Dat zegt Tim Cook dat geloof ik ook. Hooguit – als je er zelf toestemming voor geeft – informatie over storingen.
    Apple heeft geen baat bij data, want handelt daar helemaal niet in. Google gebruikt alle info direct voor de reclameverkoop. En ligt overal op de loer. Daar hou ik niet van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.