Reacties voor: ‘Google Drive ook voor iOS, lancering volgende week’

Google Drive zal volgende week gelanceerd worden en bevat 5 GB online opslagruimte, zo is ontdekt. Het zal geschikt zijn voor Mac, Windows, Android en iOS.

Reacties: 21 reacties

  1. Het product zal enorm aanslaan vanwege een flinke groep Android fanboys en de relatief grote gratis aantal GB’s.

    Maar uiteindelijk is dit de zoveelste keiharde 1 op 1 kopie van een succesvol product.
    Onze creatieve Amerikanen die het neusje van de Tech zalm zouden moeten zijn maken het zichzelf wel erg makkelijk zo.

    Toch overweeg ik wel een gebruiker te gaan worden, aangezien ik toch al een gmail account heb.

  2. eindelijk, maar ik heb al 15GB gratis opslag by Dropbox

  3. Dropbox heeft vorige week een upgrade doorgevoerd en de standaard opslagruimte is hierbij vergroot! Men zal wel de hete adem van google hebben gevoeld.

  4. De opslagruimte van mijn Dropbox wordt ook alleen maar groter. Telkens als ik iemand uitnodig of een bestand deel met iemand die vervolgens een Dropbox account moet openen om er bij te kunnen, krijg ik er vervolgens 500 mb ruimte bij en die persoon zelf ook. Dropbox is sowieso compatible met een groot scala aan iPhone apps.

  5. Ik vertrouw mijn gegevens eerder aan Google dan dat amateuristische zooitje van drop*boks*

  6. @Simon: Nog altijd gewoon 2GB toch?

  7. nog nooit gehoord van Box.com?

    50GB en ook cross platform….

  8. Origineel geplaatst door hmmmz: Ik vertrouw mijn gegevens eerder aan Google dan dat amateuristische zooitje van drop*boks*

  9. Origineel geplaatst door hmmmz: Ik vertrouw mijn gegevens eerder aan Google dan dat amateuristische zooitje van drop*boks*

    Ik dacht precies het tegenovergestelde. Google weet zo langzamerhand meer over me dan mijn eigen moeder. Even mijn opgeslagen bestanden er aan koppelen en ze weten ALLES!!

    Daarom hoop ik dat dropbox niet alles doorverkoopt. Data en persoonlijke gegevens zijn echter goud waard. Zeker weten doe ik dat helaas niet.

  10. Origineel geplaatst door hmmmz
    Ik vertrouw mijn gegevens eerder aan Google dan dat amateuristische zooitje van drop*boks*

    Toegegeven, Dropbox is erg amateurisch bezig op sommige momenten maar ik heb totaal geen vertrouwen meer in Google. Dus ik blijf toch maar met Dropbox werken.

  11. @Richard: Ik ben nu toch wel benieuwd op welke wijze Google jouw vertrouwen heeft beschaamd zodat je ze totaal niet meer vertrouwd.

  12. Ik geloof Google steeds minder. Dropbox heeft me altijd goede service gegeven, ook als een ker een invite niet goed doorkomt. Één mailtje en het is in orde.
    Ik denk eerder dat ik persoonlijke informatie op Dropbox (is trouwens nog steeds 2GB free) zet en andere dingen, bijv e-books of kleine filmpjes of zo, op Gdrive. Dan maakt het me niet uit wat ze vinden en heb ik het toch online 🙂

  13. Origineel geplaatst door pinguin
    nog nooit gehoord van Box.com?50GB en ook cross platform….

    50 Gb ? 5 slechts volgens box.com

  14. Ik gebruik vooral SugarSync, werkt perfect, heeft 5GB gratis en dat loopt ook op bij het aanbrengen van nieuwe klanten…….

  15. Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk heb je er niks aan want de link levert een Error 404 op ….

  16. Ok duidelijk. Het was netter geweest als een een landingpage hadden gemaakt, nu lijkt het alsof iets gewoon niet werkt. Bedankt voor de toelichting…

  17. Ik gebruik skydrive van Microsoft. Heeft een goede site en mooie app. Ook geweldig makkelijk om samen documenten te maken. Helemaal geïntegreerd in office

  18. Ik gebruik gewoon mijn NAS domein en al mijn gegevens kan ik benaderen via mij iPhone

  19. Idd, Met een nas en de webdav functionaliteit kom je ook heel ver. Synology heeft cloudstation, al werkt dat eigenlijk vooralsnog alleen met desktops.

  20. @Flapdrol: Dat de link niet werkt, komt natuurlijk omdat het nog niet is gelanceerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.