Reacties voor: Google Docs-viewer voor iPhone en iPad gelanceerd

Google heeft een mobiele viewer gelanceerd voor iPhone, iPad en Android. De viewer maakt het makkelijk om PDF- en DOC-bestanden onderweg te bekijken.

Reacties: 8 reacties

  1. Bekijken? FAIL!

  2. @Joost: Waar denk jij dan dat viewer voor staat in Google Docs-viewer?

  3. Dit kan ik goed gebruiken!

  4. @Remco:

    Ik heb geen idee bijdehandje.

    Desalniettemin vind ik het nutteloos om een viewer uit te brengen, al helemaal voor Google zijn standaard.

  5. @Joost: Mijn fout, ik dacht dat PDF-bestanden en documenten in ppt-, doc- en docx-formaat standaarden waren van Adobe en Microsoft. Blijkbaar zit ik er al jaren naast en zijn het Google standaarden…

    Naast de viewer heb je ook nog steeds Google docs waarmee je de bestanden kunt aanpassen. De viewer is er vooral voor als je bestanden in de mail binnen krijgt, je deze gelijk kan doorlezen zonder eerst te gaan downloaden of software te gaan installeren. Dit is ook mogelijk met docs, maar een viewer is sneller en is makkelijker te maken voor verschillende platformen.

  6. @Joost:
    Welke standaard?

  7. Ik heb het over standaarden met betrekking tot kwaliteit, geen bestandsformaten. Ik vind namelijk dat Google goede diensten levert. Ik vind het gewoon matig dat Google aan komt zetten met een viewer. Daar komen ze mij te makkelijk mee weg.

  8. Super relaxed dit. Kan ik onderweg even mijn excel rooster checken of even kijken wat er ook alweer in de offerte naar een klant stond.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.