Reacties voor: Google Chrome nu als standaardbrowser in te stellen in iOS 14

Dankzij een update van Google Chrome op iOS, kun je de browser nu als standaard instellen in iOS 14. Je bent daarom niet meer gebonden aan Safari.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Top! nu nog standaard Google Maps kunnen instellen om vanuit je agenda te kunnen navigeren!

  2. Tja. Waarom zou je het willen

  3. Ik gebruik tegenwoordig de DuckDuckGo browser en die bevalt prima. Vooral de burn optie om alle cookies te verwijderen behalve voor sites waar je het wel wil is briljant.
    Alleen met iDeal betalingen en uitstapjes naar bankpas kwam ik nogal eens terug in Safari dus dat zou met deze standaardbrowser optie ook opgelost zijn.

  4. Mooi maar kun je dan met andere browsers ook snelkoppelingen op het begin zetten ?
    Dat kon nooit omdat het van Apple niet mocht.
    Anders kun je nog niet zonder Safari

  5. @Vincent: Inderdaad. Zie totaal geen reden.

  6. @Vincent: omdat je dan niet meer vast zit aan Safari? Ik gebruik Edge omdat ik deze overal kan synchroniseren, in tegenstelling tot Safari wat aan Apple producten is gebonden. Het enige waar ik Safari nog voor gebruik is precies het openen van linkjes vanuit andere apps.

    Als Edge als standaard ingesteld kan worden, werkt handoff waarschijnlijk ook goed. Als ik op iOS een pagina open die ik in Mac OS in Edge open heb staan, wordt deze in Safari geopend. Andersom wordt het wel in Edge geopend.

  7. vanaf welke beta is dit? ik heb public beta 8, maar zie die optie niet in instellingen > chrome. Mijn scherm is sowieso anders dan de screenshots. Ik zie Locatie, Siri zoeken, Mobiele data en voorkeurstaal.

  8. @jeroen: Het is in ieder geval beschikbaar op de meest recente beta van iOS 14 en de huidige versie van de Google Chrome-app (85.0.4183.109). Check even in de App Store of er niet nog een Chrome-update voor je klaar staat. Dat het scherm er bij ons iets anders uit ziet, komt omdat we een schone installatie van de Chrome-app gedaan hebben (dus nog geen locatie opgevraagd of via mobiele data gebrowsed).

  9. (Red.) Versienummer van Chrome-app toegevoegd. Ook is een opmerking toegevoegd over de snelkoppelingen naar websites vanaf het beginscherm.

  10. Nu nog een update voor Spark om deze als standaard mail-app in te stellen!

  11. Vind het grappig dat Spark als mail alternatief wordt genoemd en niet Outlook, de app die heel zakelijk NL gebruikt 🙂

  12. Origineel geplaatst door Bart W
    Vind het grappig dat Spark als mail alternatief wordt genoemd en niet Outlook, de app die heel zakelijk NL gebruikt 🙂

    Weet niet of dat klopt. Hoe dan ook: ik gebruik Spark en ben er 1000% blij mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.