Google Bard logo

Reacties voor: Google brengt Bard uit – waar blijft Apple’s chatbot?

Google heeft een "experimentele" chatbot uitgebracht, die voorlopig alleen in het Engels werkt. Het is Google's antwoord op Microsoft's Bing (wat weer gebaseerd is op OpenAI)... maar van de drie grootste techbedrijven is er één die nog schittert door afwezigheid: Apple.

Reacties: 5 reacties

  1. In TVOS vanaf 16.4 volgens het laatste nieuws. Als testcase om te kijken hoe het met Siri werkt. Kunnen ze het dan groots aankondigen tijdens het WWDC.

    Siri improved door middel van een chatbox/chatgpt dienst op de achtergrond kan geen kwaad denk ik zo.

  2. Wat zou dat heerlijk zijn, een Siri die je echt begrijpt…

  3. @Sjakie: Inderdaad, vergeleken met Google Assistant is Siri het minderbedeelde broertje, om het maar even zacht uit te drukken. Ik ben pro Apple, heb ook geen android spul thuis liggen, maar mijn sonos werkt met google assistance en dat ligt in de praktijk mijlenver voor op Siri.
    Siri heeft echt een boost nodig.
    Als dit racen was, was Siri een F2 auto tegen de Red Bull van dit jaar.

  4. Google search, laat mij niet lachen. Daar moet je redelijk diep graven om een fatsoenlijk antwoord te krijgen, en de meeste antwoorden daar zijn allang niet meer relevant ..

  5. Of Apple iets achter da hand heeft weet ik niet. Maar ze brengen of iets uit wat al doorontwikkeld is of ze zijn de eerste. Nu dat laatste niet het geval is, hoop ik op het eerste.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.