Reacties voor: “Hé Siri, Oké Google”: Google Assistent werkt nu met Siri Shortcuts

Gebruik je liever de Nederlandse Google Assistent dan Siri, dan is het vanaf nu een stuk makkelijker om de assistent te gebruiken. De Google Assistent werkt nu namelijk met Siri Shortcuts, zodat je de assistent met een Siri-commando kan opstarten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Hey Siri, verkoop mij prive informatie..
    Ok, hier is Google assistant met de resultaten 🙂

  2. Dus ‘Hé Siri Ok Google doe het licht aan in de slaapkamer zou mogelijke moeten zijn?
    Maar eens testen. Homekit werkt vele mate beter dan Google home, helaas liggen de prijzen voor accessoires flink uit elkaar.

  3. Een poging gedaan door in de Google assistant meerdere opdrachten te geven, maar zie onder ‘Siri en zoeken’ deze opdrachten (nog) niet terugkomen.

  4. Best geinig, nu kan ik eindelijk met siri google assistent openen en vervolgens mijn Toon thermostaat instellen op gewenste graden.

  5. Origineel geplaatst door James
    Best geinig, nu kan ik eindelijk met siri google assistent openen en vervolgens mijn Toon thermostaat instellen op gewenste graden.

    Je kunt ook homebridge op een raspberry pi installeren met de homebridge-toon plug-in. Dan heb je Toon via Siri… er staat hier op iCulture een goed artikel over homebridge setup!

  6. Top. Werkt perfect. Lekker belangrijk dat Google weet dat ik het licht aan heb, hoeveel graden het in mijn huis is en dat de gordijnen dicht gaan.

  7. @Rokker: Helaas weet Google dan ook meteen bij welke bank je zit en wanneer je thuis bent en waar je woont en werkt en wie je familie is en wat die overdag doen en waar enz.

  8. Origineel geplaatst door James
    Best geinig, nu kan ik eindelijk met siri google assistent openen en vervolgens mijn Toon thermostaat instellen op gewenste graden.

    Origineel geplaatst door Alwin
    Je kunt ook homebridge op een raspberry pi installeren met de homebridge-toon plug-in. Dan heb je Toon via Siri… er staat hier op iCulture een goed artikel over homebridge setup!

    Is inderdaad vrij eenvoudig om te doen en werkt perfect. Ook trouwens leuk om een keer met een Pi te leren prutsen als je dat nog nooit hebt gedaan.

    Echter wil niet iedereen tussen de 50 en 100 euro uitgeven en 24/7 nog een apparaat in huis aan hebben staan. Wat mij betreft komt Toon snel met een update voor Homekit, want dat werkt vaak toch nog net iets beter dan via een extra schakel. Trouwens niet zonde van mijn recent aangeschafte Pi, want die doet het ook lekker als Plex server 👌🏻

  9. @Ro: Ik kan ook niet meer zonder de Pi. Gebruik hem als homebridge voor al mijn slimme stekkers (die net niet slim genoeg waren rechtstreeks met Siri te werken), plex server, spotify connect (audio installatie aangesloten op de pi) en airplay audio receiver. Ding verbruikt amper stroom en werkt altijd. Vereist alleen wel enige kennis om alles werkend en stabiel te krijgen en dat ook zo te houden.

  10. @Ronald: Dat is onzin want die apps laat Apple niet toe tot zijn Apple Store. #angstcultuur

  11. @Rokker: ik denk dat bij het lezen van dit artikel je misschien terugkomt op die gedachte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.