Reacties voor: Google+ applicatie binnenkort ook op iOS-apparaten

Google+ komt binnenkort ook op de iPhone en iPad beschikbaar, als native app voor toestellen met iOS 4.0 of hoger. Ook is er een mobiele site.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Heeft er al iemand een invite voor Google weten te bemachtigen? Ik ben wel heel benieuwd naar de functionaliteit t.o.v. de andere platformen en dus zoekende 🙂

  2. Ben ook heel erg benieuwd wat Google nu weer tevoorschijn heeft getoverd. Klinkt iig niet slecht.

  3. Er is nu opeens ook een nieuwe zoekpagina. Heeft dit hiermee te maken?

  4. Idd, zijn er al genodigden?
    Mij lijkt het ook wel geinig, kan stiekem best groot worden!

  5. vast Facebook twitter en tumblr in 1.. -__-”

  6. Origineel geplaatst door Arjan
    Er is nu opeens ook een nieuwe zoekpagina. Heeft dit hiermee te maken?

    Die zwarte balk is wel al sinds gisteren, maar opzich stoor ik me er niet aan ofzo, ik vind het wel wat hebben. Lijkt me niet dat ie heel veel met google+ te maken heeft, aangezien het nog steeds dezelfde content is als eerst.

  7. Misschien ben ik wel een beetje paranoïde hoor, maar de laatste tijd is mijn gedachte bij weer zo’n te gekke mooie nieuwe functie van Google steeds vaker “wéér een deel van je leven waar je Google dus volledig inzage in geeft”.

    Zo langzamerhand is de kleur van je onderbroek misschien het enige wat ze nog niet van je weten (en zelfs daar twijfel ik aan) Ik pas voorlopig dus maar even. Overigens is Facebook geen haar beter hoor, dat dan weer wel.

  8. Mooi uitgewerkte prototype 🙂

  9. @EricE: Facebook is inderdaad geen haar beter, maar facebook weet niet waarover ik mail en wat ik opzoek op het web. Google weet dat wel, en juist die combinatie vind ik gevaarlijk. Ook ik pas voor dit sociale netwerk.

  10. lelijke app, en moet niks van google hebben. het laatse bedrijf waar ik mijn gegevens aan wil geven. google maakt programma’s vanuit het verkeerde standpunt. info over gebruikers vergaren en publiceren middels hun zoekmachine aktiviteiten. het enige waardevolle aan hun produkten is dan ook gebruikersgegevens verzamelen, koppelen en vervolgens beter en gerichter de advertentiemarkt kunnen betreden.

    apple doet zijn produkten volgens andere principe maken. basis, design, gebruikergemak. dit loont ongeacht de prijs die word gehanteerd waar google het van zijn goedkope produkten moet hebben om een goede verkoop te hebben.

    wil nog weleens zien wat het met de verkopen van android toestellen doet als de geruchten over het instapmodel iphone werkelijkheid worden 🙂

  11. Lijkt mij op de app ‘Friends’ waar je alle streams van je social networks in een app krijgt

  12. Heb intussen een invite 🙂 en t ziet er strak uit, hier zou Google wel eens een flinke slag mee kunnen slaan 🙂

  13. Ziet er zeker strak uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.