Reacties voor: ‘Google verdient meer aan Apple dan aan Android’

Google verdient meer aan mobiele advertenties met Apple's iOS dan met Android, aldus een onderzoek. Dat kan in 2015 gaan veranderen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Leuk voor Apple dat ze een alternatief zoeken maar ik zou alsnog google gebruiken om te surfen.

  2. Ja de andere zijn niet slecht maar toch niet zo goed als Google.

  3. Waarom zoveel geld ergens instoppen als Google al een goed alternatief heeft. Zie ook Apple Maps versus Google Maps.

  4. Ik gebruik sinds een half jaar DuckDuckGo.com en dat bevalt me opvallend goed. Ik heb nooit het gevoel dat ik slechte resultaten krijg.

  5. Google is superieur in vergelijking met Bing of Yahoo. Bij Bing krijg je soms echt rotzooi als je iets opzoekt terwijl je met Google relevante, correlerende resultaten krijgt. Gelukkig gaan we nog de optie krijgen om Google terug als standaard te zetten!

  6. Wat dachten jullie van DuckDuckgo? Die kun je als je iOS 8.3 hebt instellen als zoekmachine. Voordeel is dat DuckDuckgo je niet volgt en je gegevens niet bewaart

  7. Op Android kun je toch ook makkelijker een adblocker ed installeren?

  8. Duckduckgo voldoet heel goed, en geen volgers, ik gebruik Google zelden meer.

  9. Ik gebruik ook duckduckgo vanaf dat ze het hadden voorgesteld. Vindt het een goed alternatief.

  10. Duckduckgo wordt steeds beter. De interface is ook prettig. Google is voor Nederlandstalig gebied nog wel beter, maar het verschil tussen deze twee is de laatste jaren kleiner geworden. Bovendien zijn de zoekresultaten van Google tegenwoordig doorspekt met advertenties.

  11. Helaas, zodra ik ‘t ontdekte ook duckduckgo ingesteld maar kreeg te vaak niet de zoekresultaten die ik zocht dus met dikke tegenzin weer terug bij G**gle. Hoop dat het snel verbetert, of er desnoods een iets privacyvriendelijker Apple alternatief komt.

    Want ik vond het alleen al een verademing om niet langer overal 1001 reclames ‘op maat’ van het spreekwoordelijke mosterd na de maaltijd type te krijgen voorgeschoteld. Bijna uitsluitend reclame voor artikelen die ik nou net niet meer nodig had omdat ik, na een online prijsvergelijking, ze net nieuw had aangeschaft.😡

    Is Apple trouwens wel opvallend goed in, de kas van concurrenten spekken. Alle Samsung onderdelen in Apple hardware leggen die Koreanen ook al geen windeieren 😕 Las ik hier laatst niet dat die daar ook meer winst op maken dan op hun eigen devices? 😨

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.