Reacties voor: Google Allo: meest interessante functies nog niet in het Nederlands

Google Allo is vanaf vandaag op iOS beschikbaar, maar in de nieuwe chat-app van Google werken de meest interessante functies nog niet in het Nederlands.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Dit artikel had niet Langer Dan been tweet hoeven Zijn, wat been saaie overbodige apps…

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Gewaagde stap van Google, maar ik heb een idee dat het niets gaat worden. Wellicht zullen zij veel (nieuwsgierige) gebruikers krijgen om te zien hoe de app werkt, maar de echte communicatie zal verlopen van WhatsApp. Ruim 1 miljard gebruikers eveneens als de Facebook Messenger die de 1 miljard actieve gebruikers heeft gepasseerd.

    Telegram heeft zo’n 100 miljoen actieve gebruikers.

    Toen Facebook Whatsapp overnam had ik het idee mensen massaal zouden overstappen naar Telegram. Maar de massa bleef toch hangen bij Whatsapp terwijl (mijn beleving) Telegram innovatiever, sneller en fijner werkte. Maar je ziet dat de Massa bepaald.

    Allo zal niet kunnen opboksen tegen de bovengenoemde giganten. Duo eveneens, zodra je met Whatsapp kunt videobellen, waarom zou je dan Duo willen gebruiken.

  4. hij is nu te downloaden in de Amerikaanse app store , ik geef hem een kans want ik wil weg van whatsapp ( facebook shit ) en met de mensen waar ik app die willen deze ook wel proberen

  5. Hallo Google, Dag Privacy

    Google slaat ook alles op wat je doet.

  6. Gaat ze niet lukken zolang whatsapp gratis blijft, en zolang niemand lastig gevallen gaat worden door bedrijven met nieuwe functie.

    Mensen gaan pas overstappen

    Whatsapp betaald gaat worden
    Of lastig gevallen gaan worden door die laatste nieuwe voorwaarden, dus dat bedrijven contact met je mogen opnemen.

    Anders blijven ze gewoon allemaal hangen bij whatsapp.

  7. @Gerard: Denk nog maar even na, want deze app neemt een loopje met je privacy. BBC- nieuws, de Guardian, de Independent, Snowden, Wired, ze waarschuwen allemaal.
    De beste chat apps zijn tegenwoordig: Signal, Threema, CallProtector, iMessenger, encrypted Telegram.

  8. @Gerard: Heb je een link ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.