Reacties voor: Google Agenda nu ook doorzoekbaar met Spotlight

Google Agenda voor iOS maakt gebeurtenissen, herinneren en doelen rechtstreeks doorzoekbaar met de zoekfunctie van iOS (Spotlight). Ook toont de app nu de week- of maandweergave als je je iPhone kantelt.
Lees het complete artikel → Google Agenda nu ook doorzoekbaar met Spotlight
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Thx voor de update!
    Alle agenda’s die ik tot nu toe vond hadden geen prettige maand weergave. Sinds ik een tijdje een Samsung heb gebruikt, ben ik gehecht aan deze geraakt.
    De update waar ik op zat te wachten!

  2. Ik blijf nog steeds bij week cal, goede week en maand weergave!

  3. Super leuk die agenda!

  4. Origineel geplaatst door Ed
    Super leuk die agenda!

    Hmmm heb Google agenda er net een 8 uur opstaan (inclusief nacht) en heeft al 9 procent van de batterij gebruikt. 12 minuten op het scherm, 16 minuten op de achtergrond. Heb wel een aantal afspraken overgezet vanuit een andere agenda. Even goed in de gaten houden dus. (En ja ik weet het, dat doet Google mij ook Haha).

  5. @Bram: Ik ben Week Cal lang trouw gebleven, maar het uitblijven van een versie die Split screen ondersteunt op de iPad heeft me uiteindelijk doen overstappen naar Fantastical. Jeuknaam, maar werkt wel erg mooi en goed.

  6. Weet iemand waarom Google het vertikt om ook Google Tasks in de agenda te verwerken? Google is al jaren mijn standaardagenda, maar het was lang zoeken naar een agenda die synchroniseert met de agenda van Google én met de tasks

  7. @Erwin Cavens: lang zoeken naar een app, bedoelde ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.