Reacties voor: ‘Goedkopere iPhone gemaakt van kunststof en metaal, wellicht transparant’

De goedkopere iPhone die volgens geruchten in 2013 op de markt komt is gemaakt van plastic met metaal en is half transparant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Er komt altijd van alles, maar ik zie uiteindelijk nooit wat..
    Ofwel, deze goedkopere iPhone gaat er ook niet komen.

    Ik hoop wel dat Apple met wat interessante dingen gaat komen..de interesse lijkt af te nemen en met zoveel geld en ideeen moet er toch wat moois te produceren zijn om ervoor te zorgen dat je je koppositie vasthoudt.

    Ik ben het nooit eens met de critici, maar een nieuwe iPhone of iPad met een iets dunner randje en een iets snellere processor gaan ze volgens mij niet meer mee wegkomen.

    What do you guys think?

  2. Ze moeten snel met een echt vernieuwende iPhone komen, en dan niet weer een opgevoerde 4s die ze dan 5s noemen…

  3. Ik denk ook niet dat er een nieuwe iPhone komt en ik ben het er mee eens dat Apple weer eens is wat nieuws moet produceren in plaats van altijd hetzelfde.

  4. De markt waar apple zich in wil bevinden is toch wel een beetje uitgegroeid naar mijn idee. Ik weet niet of Apple een prijsvechter moet worden. Als Apple een exclusief merk wil zijn en blijven dan is het helemaal niet nodig om de wereld te veroveren met zoveel verschillende toestellen. Dan kunnen ze beter op zoek naar een nieuwe groeimarkt die mischien helemaal niets met mobiliteit te maken heeft.
    De iPhone en de iPad was een schot in de roos, maar mischien duurt het nog wel een aantal jaar voordat ze weer met iets vernieuwends komen.

  5. Origineel geplaatst door Marcooo
    Er komt altijd van alles, maar ik zie uiteindelijk nooit wat..
    Ofwel, deze goedkopere iPhone gaat er ook niet komen.Ik hoop wel dat Apple met wat interessante dingen gaat komen..de interesse lijkt af te nemen en met zoveel geld en ideeen moet er toch wat moois te produceren zijn om ervoor te zorgen dat je je koppositie vasthoudt.Ik ben het nooit eens met de critici, maar een nieuwe iPhone of iPad met een iets dunner randje en een iets snellere processor gaan ze volgens mij niet meer mee wegkomen.What do you guys think?

    Hoezo, er komt nooit wat?

    De iPad mini is ook lange tijd afgedaan als een roddel maar is gewoon verschenen.

  6. @Ronald1959: Apple WIL helemaal geen exclusief merk zijn! Ze willen juist dat IEDEREEN hun producten koopt. Ze maken dan ook elke keynote de verkoopcijfers met veel bombarie en trots bekend. Iedereen die denkt dat Apple exclusief is heeft echt z’n kop in het zand…

  7. Origineel geplaatst door ilse
    @Ronald1959:Apple WIL helemaal geen exclusief merk zijn! Ze willen juist dat IEDEREEN hun producten koopt. Ze maken dan ook elke keynote de verkoopcijfers met veel bombarie en trots bekend. Iedereen die denkt dat Apple exclusief is heeft echt z’n kop in het zand…

    Je hebt gelijk dat apple niet exclusief is. Ik wilde dat nog editen, maar dat lukte niet. Ze willen gewoon mooie produkten maken die goed verkopen, maar om nou gelijk te zeggen dat ik en anderen zijn kop in het zand steken gaat wel wat ver moet ik zeggen.

  8. @ilse: Exact! Apple is inmiddels mainstream geworden. Mijn vader van 68 heeft inmiddels ook een iPad en ik kan al mijn vrienden en familieleden inmiddels via iMessage en Facetime bereiken. Het is al lang niet exclusief meer.

  9. Het zal een bouwpakket zijn 🙂 nog goedkoper

  10. Ik denk dat Apple nu moet reageren op de markt. De verkopen zijn minder groot dan verwacht en dit zal te maken hebben met de wereldwijde crisis icm de versterkte concurrentie.

    Apple heeft hierin 2 mogelijkheden: De bestaande iPhone goedkoper maken. De prijzen zijn de afgelopen 2 modellen behoorlijk gestegen en in combinatie met de markt is dit in mijn ogen DE reden voor de afvlakking van de verkopen. De 2de mogelijkheid is een budgetmodel introduceren om een volgende laag in de markt af te romen. De groep mensen die de huidige te duur vinden, maar wel graag gebruik willen (blijven) maken van een iPhone.

  11. Apple is niet de underdog van vroeger. Toen hadden ze design producten die andere nog niet hadden. Apple begint te duur te worden omdat het nu mainstream is en meer concurrentie. De prijzen van de iPod Touch zijn veel beter geprijsd en zien er mooi uit. Ook de opslag capaciteit. Aan kostprijs van speaker, 4G en GPS chip moet het ook niet liggen. Waarom de iPhone dan zo duur? Schaf de iPod Touch gewoon af en verlaag de prijs gewoon.

  12. Apple die een goedkope telefoon maakt. Ik vind dit net zoiets als BMW die een budgetautootje met voorwielaandrijving maakt of Veuve Clicquot die een schuimwijn bij de Aldi verkoopt…

    Of zouden ze dit onder een aparte entiteit gaan doen, zoals Dacia-Renault of Squier-Fender

    Ik zou het toch jammer vinden als er een Apple-telefoon met inferieure materialen op de markt zou komen… voor mij klopt dit niet.

  13. Origineel geplaatst door Peer
    Apple die een goedkope telefoon maakt. Ik vind dit net zoiets als BMW die een budgetautootje met voorwielaandrijving maakt of Veuve Clicquot die een schuimwijn bij de Aldi verkoopt…Of zouden ze dit onder een aparte entiteit gaan doen, zoals Dacia-Renault of Squier-FenderIk zou het toch jammer vinden als er een Apple-telefoon met inferieure materialen op de markt zou komen… voor mij klopt dit niet.

    Een BMW 1-serie is ook niet van het statuur van een 7-Serie. Een goedkopere iPhone zou ik zeker niet bestempelen als een goedkope prul.

    Dat je aan de buitenzijde geen dubbele beglazing gebruikt, Xenon verlichting, 19″ wielen en intern een V12 met 500PK+, dat wil niet zeggen dat een 1-serie geen BMW mag heten, omdat het een inferieur product is. Elk product in de BMW range bedient een specifieke markt en als jij liever een full option 7-serie wil, dan is een 1-serie inderdaad niet voldoende voor je.

    Zodoende kan Apple ook de iPhone markt bedienen. De duurdere design elite versie met alles erop en eraan voor de mensen die bereid zijn flink wat geld uit te geven voor al dit moois en een afgeslankte versie voor de massa, die weinig geeft om alle uiterlijke pracht en praal. Zie als voorbeeld de iPod, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is, voor verschillende behoeften.

  14. Ook ik heb de iPhone en iPad wel een beetje gezien. Ik ga mij maar eens verdiepen in de opkomende concurrenten!

  15. Apple moet echt snel met iets nieuws komen, doe ze dat niet dan verliezen ze veel gebruikers.

    -Ze moeten de interface van iOS beetje vernieuwen.
    -minimaal 2 nieuwe iphones uitbrengen, goedkope en normale.
    -en minimaal 5.0 inch scherm.. Geen 4 inch meer..
    -en een nieuwe design.. Iphone 5 is mooi, naar het word tijd voor iets anders.

  16. Apple… probeer nou eens een iPhone te maken met een geniale uitklapfunctie zodat je je iPhone kan omtoveren tot een soort iPad mini dat zou pas vet zijn en goed voor de verkoopcijfers 🙂

  17. Apple heeft gewoon een budget iPhone, in vorm van de 4.
    Veel goedkoper dan die 388 euro zal het toch niet (kunnen) worden.

    En dat Apple klanten gaat verliezen omdat ze niet snel met iets nieuws komen (hoezo? iPad mini, iPhone 5??), is onzin.

    Tuurlijk, de overgestapte Android of Nokia-gebruiker – die thuis weer net zo makkelijk een inferieure Windows-bak neer zet – zal Apple waarschijnlijk niet trouw blijven.

    Maar na hun neus te hebben gestoten aan telefoon nummer drie, die na 6 maanden al geen updates meer krijgt, zie je ze wel weer terug komen.

  18. Apple heeft allang officieel gereageerd en duidelijk gemaakt dat Apple nooit een goedkoper variant van de iPhone zal maken. Maar nog steeds komen er geruchten.

  19. Origineel geplaatst door Sezgin
    Apple heeft allang officieel gereageerd en duidelijk gemaakt dat Apple nooit een goedkoper variant van de iPhone zal maken. Maar nog steeds komen er geruchten.

    Net als het statement dat er nooit een kleinere iPad zou komen? Er is wel vaker eens iets geroepen, wat nadien ook wel onwaar bleek te zijn.

  20. Laat Apple maar even naar de Sony Experia Z kijken, iPhone 6 met een 5″ 1080p scherm 😀

    En dan de iPhone 5 als budget model volgend jaar.

  21. Uuuhm ik kan me herinneren dat Apple al bevestigd heeft dat er geen budget toestel kom… Wat in mijn ogen dus wil zeggen , geen cheap onderdelen net als kunststof toch??

  22. @Peer: Dus jij weet niet dat de Smart van BMW is??

  23. Origineel geplaatst door ilse
    @Peer:Dus jij weet niet dat de Smart van BMW is??

    Je bedoelt de Mini? De Smart is destijds ontwikkeld in samenwerking met Mercedes.

  24. Altijd weer triest dat mensen hun telefoon met een auto vergelijken.
    Het blijft maar een telefoon hoor.

  25. @ilse: Dus jij weet niet dat Smart van Mercedes is??

  26. @Marc: He, dat bedoelde ik ook, de Mini 🙂
    En Smart/Mercedes is van hetzelfde laken een pak 😉

  27. Origineel geplaatst door Peer
    Apple die een goedkope telefoon maakt. Ik vind dit net zoiets als BMW die een budgetautootje met voorwielaandrijving maakt of Veuve Clicquot die een schuimwijn bij de Aldi verkoopt…Of zouden ze dit onder een aparte entiteit gaan doen, zoals Dacia-Renault of Squier-FenderIk zou het toch jammer vinden als er een Apple-telefoon met inferieure materialen op de markt zou komen… voor mij klopt dit niet.

    BMW kómt ook met voorwielaandrijving

  28. Apple ontkent goedkoper model maar trekt verklaring hierover in omdat er nuance verschil in vertaling zit en houd de lippen op elkaar . Want ze geven geen nieuw uitleg.

  29. Apple is samen met Steve Jobs gestorven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.