Apple TV en HomePod mini 2021

Reacties voor: Gerucht: ‘Goedkopere Apple TV komt in 2022’

Analist Ming-Chi Kuo meent dat er een goedkopere Apple TV voor 2022 aan komt. Dit moet de kloof overbruggen met de andere aanbieders, die vaak veel goedkoper zijn.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Goedkopere Apple TV komt in 2022’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Sinds enkele maanden heb ik een complete overstap van Android naar Apple ios gemaakt en eerlijk gezegd heb ik als proximus tv gebruiker in tegenstelling tot hun v7 Android tv decoder met hun tv app op de Apple ultra HD tv box geen enkel probleem. Deze Apple TV is haar kostprijs mooi van 209 euro meer dan dubbel en dik waard. Heb op die drie maanden Apple TV nog geen enkele storing gehad en de geluid plus beeldkwaliteit in combinatie met de HomePod zijn overduidelijk van een veel veel hoogstaander niveau dan de Android v7 decoder. Voordeel met de Apple TV box is ook dat je alleen maar een onbeperkt internet abonnement hebben met toegang tot een tv app zoals tv Vlaanderen of proximus pix. Dit scheelt aardig wat per maand .

  2. Laat maar komen. Alhoewel… er staat hier al een Apple TV 4K, 4K HDR en nog een HD. 🤔

  3. Ik heb al een 4k staan, maar eentje die daadwerkelijk hi-res lossless op de output kan zetten i.p.v. alles te converteren naar 48/24 zou heel welkom zijn.

  4. Als het een mooie prijs wordt en evt verbeteringen dan laat maar komen.

  5. De meeste nieuwe TV’s hebben inmiddels al een ingebouwde Apple TV app.. wat zijn de use cases bij jullie dan dat je nog een losstaande Apple TV wilt hebben ?

  6. Ligt het aan mij, of staat er nergens in het artikel wat voor beperkingen een goedkopere Apple TV dan zou hebben? Ik neem aan dat er ergens ingeleverd moet worden aan bepaalde opties, omdat anders de duurdere modellen geen bestaansrecht meer hebben. Of wordt de Apple TV zelf gewoon goedkoper, zonder dat er een duurdere variant blijft bestaan (even afgezien die met geïntegreerde homepod speaker)?

  7. Origineel geplaatst door Sjakie
    De meeste nieuwe TV’s hebben inmiddels al een ingebouwde Apple TV app.. wat zijn de use cases bij jullie dan dat je nog een losstaande Apple TV wilt hebben ?

    Dat is exact wat ik dacht. Ik heb sinds de eerste AppleTV meegedaan, maar het enige waar de AppleTV 4, die ik nu nog heb, voor aanstaat is als woninghub. En dat laatste staat ook op losse schroeven omdat ik inmiddels een Homey Pro heb staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.