Reacties voor: Goedkope iPhone FM-transmitter van IPMart

IPMart heeft een goedkope FM-zender uitgebracht, waarmee je via de autoradio naar je iPhone kunt luisteren. Qua functies verschilt het accessoire niet zoveel van de al bestaande transmitters, dus IPMart zal het vooral van de lage prijs moeten hebben.
Lees het complete artikel → Goedkope iPhone FM-transmitter van IPMart
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Heeft iemand al ervaringen met dit product? Ben van plan er een te bestellen…

  2. Zal je hiermee ook spraak via je autoradio kunnen horen??

  3. denk dat we gezamelijk moeten inkopen want de verzendkosten zijn 35 doolar

  4. iPhoneclub-aktie?

  5. Ja gezamelijke inkoopaktie
    Ik zal op het forum bij “accesoires” voor je iphone een post aanmaken om te pollen

  6. Heb vandaag de FM transmitter binnen gekregen. Ziet er wel leuk uit voor deze prijs (en heb nu ook een iPhone car charger) maar verwacht geen super hoogwaardige kwaliteit. Maar…. het werkt en als alternatief voor een lekker deuntje in de auto doet het zijn ding.

  7. Ik heb er eentje aangeschaft en de iPhone herkend hem niet standaard…. dus altijd een aantal keer OK klikken voordat je hem kan gebruiken. Er zit ook een slecht filter in waardoor het geluid bijna mono lijkt….. niet echt een aanrader dus!

  8. Origineel geplaatst door Borrie
    Ik heb er eentje aangeschaft en de iPhone herkend hem niet standaard…. dus altijd een aantal keer OK klikken voordat je hem kan gebruiken. Er zit ook een slecht filter in waardoor het geluid bijna mono lijkt….. niet echt een aanrader dus!

    zonde, ik had al een ipod transmitter. Die werkt eook met de iphone, alleen niet als oplader. qua geluid krijg ik er wel stereo in mijn auto. Ik doe dus liever zonder lader maar wel goed geluid.

  9. Dus ik zal hem dan maar niet aanschaffen? ik heb er echt eentje nodig dadelijk in mijn italiaanse huurautootje. Heb geen zin om naar italiaans geleuter danwel o-sole-mio’s te luisteren in de auto ;-). En om dan ouderwets een stapel cd’s mee te nemen..nou nee. Tips iemand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.