Reacties voor: Goedkoop Cellet-hoesje van eBay blijkt namaak

Een iPhoneclub-lezer kocht via eBay een goedkoop Cellet-hoesje. Het bleek echter een nepproduct van kunstleer, dat qua uiterlijk ook wat afwijkingen vertoonde. Maar hij kostte dan ook maar de helft van de normale winkelwaarde.
Lees het complete artikel → Goedkoop Cellet-hoesje van eBay blijkt namaak

Reacties: 17 reacties

  1. Interessaaaannttttt.

  2. Ik heb dat hoesje vandaag binnengekregen en ik had het bestelt bij isupplies.nl Is die te vertrouwen?

    Mijn hoesje was namelijk te klein! Ik kreeg hem er maar amper in en er heel moeilijk eruit.
    Heb er een mail naartoe gestuurd dus dat wordt afwachten.

    Ik heb er 35 euro voor betaald

  3. Dit stukje klinkt een beetje als preken voor eigen parochie (lees: shop) heren!

  4. @ MenaceD

    Ik betwijfel of dit de bedoeling is geweest, maar wat dan nog?

  5. @MenaceD: als dame voel ik me niet aangesproken. Kom gezellig langs om in mijn mailbox te kijken, dan kun je zien dat het een echte tip is, van een echte lezer. Desnoods bel je haar op, ga je bij haar langs. Lezeres schrijft:

    Ik heb hem gekocht en er zijn duidelijke verschillen. Als u geïnteresseerd bent, stuur ik u graag de details toe. In ieder geval moeten de clubleden hiervoor worden gewaarschuwd.

    Och, dat kunnen we negeren en denken: toch maar niets over schrijven want o jee, straks valt het verkeerd. Ik weet dat het allemaal extreem gevoelig ligt, maar ik denk dat als je eens gaat narekenen, dat nog geen 1% van alle nieuwsberichten die we op iPhoneclub schrijven op één of andere manier een link heeft met de shop. Lijkt me geen excessieve promotie, bovendien: ModMyiFone heeft ook een shop, hoor je niemand over, ik beschouw dit geklaagd inmiddels als typisch Hollands.

  6. Tjah, internetoplichting, is dat echt iets wat je als iPhoneclub-nieuws wil gaan beschouwen?

  7. De reacties op de nieuwsartikelen lijken hier de laatste tijd een beetje op die van Engadget. Iedereen die over elkaar valt en commentaar heeft op van alles. Als het artikel je niet interesseert/bevalt dan laat je het toch verder links liggen??

  8. Niet élk nieuwtje op Iphoneclub is even interessant voor iedereen. Moet je daarom zo’n reactie leveren?
    Voor velen zal dit nieuws een extra waarschuwing zijn om voorzichtig te zijn met dit soort accessoires.

  9. Ja, ik ben het met DC eens. Je bent niet verplicht om dit te lezen, als je het niet boeiend vind dan lees je het niet. En al zou het reclame voor de shop zijn vind ik dat ook geen probleem. Gisteravond heb ik een hoesje voor mijn iPhone besteld en deze is vanmiddag al geleverd! (en deze was niet nep) Hartelijk dank voor de service!

  10. @ Robboo

    isupplies.nl verkoopt alleen maar goedkope ongure Chinese merken.
    Vandaar dat je een bekend merk er niet zal vinden.

    De producten passen vaak niet, zijn niet gecertificeerd en zijn van slecht materiaal geproduceerd. Een ander gewetens kwestie is dat die producten onder erbarmelijke omstandigheden gemaakt worden. Ten koste van zowel milieu, arbeiders en jijzelf, want je heb een lelijk k*t hoesje om je iPhone.

  11. heeft iemand dit hoesje maar dan hopelijk de echte ook bij isupplies besteld??? Ik wel en hij is veel te klein dus ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.

  12. hij past niet eens. Ik heb mn iPhone er in geduwd waar ik eigenlijk spijt van heb en er toen met moeite uit gekregen. Zo te zien is er niks aan mijn iPhone die is gelukkig stevig. Denken jullie dat ik mijn geld terug krijg?

    Ik ben natuurlijk heel goed gaan kijken of mijn iPhone niet beschadigd was en nou zie ik aan beide zeikanten als ik daar voel dat dat niet helemaal glad is. Het is bij de scheiding van het zilver naar de zwarte achterkant. Is dat bij jullie ook? Je moet heel goed kijken in het licht. Ik denk namelijk dat dat gewoon van de fabriek is want het is maar heel minusciel.

    Graag een reactie

  13. iphoneclub .nl is top en maakt zo goed als geen reklame voor zichzelf, dat mag best meer. Iedere weldenkende en goedbedoelende bezoeker zal dat begrijpen en het de brave borsten van iphoneclub.nl gunnen!

    Ik vind het erg tof dat er iemand zo’n leuke club heeft opgezet en gezien de vele bezoekers en reacties ben ik niet de enige!

    Dank voor de waarschuwing!

  14. Als je niet tevreden bent over een product die je via een webwinkel zoals isupplies.nl hebt besteld, kun je ze daarvan op de hoogte stellen en je geld terug vragen. Ook als de verpakking al open gemaakt is. Je moet dit wel binnen een bepaald termijn doen.

    Edit:
    Zoals Ivar hier boven al een beetje aangeeft. De shop van iPhoneclub is echt een aanrader voor betrouwbare iPhone accessoires.

  15. o mensen, moet hier nou een nieuws item over geschreven worden. iedereen weet toch wel dat via veiling sites foney accesoires worden aangeboden?

  16. via hkwebshops.com kun je dat hoesje dat op ebay 17 kost vinden voor 4 dollar.

  17. Hollands… Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Een van mijn motto’s: “If it looks too good to be true… it probably IS too good to be true”. Koop geen nep, tenzij je nep wilt of nep verwacht.

    @robboo: Ik vrees dat je naar je geld kunt fluiten. Oh en b.t.w.: “zeikanten” ? 🙂

    @Gonny (& J.P): Chill. Het is maar 1 opmerking in een lijst van vele. Jullie doen goed werk en gezien het aantal bezoekers en leden worden jullie acties gewaardeerd. Als die 0.03% loopt te zaniken of suggereren… laat ze. Het betekent dat 99,97% van de bezoekers dit ook eikels vinden. Perspectief weer recht gezet. 🙂 Topic kan op slot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.