Reacties voor: goDock iPhone-dock heeft ruimte voor kabel, oordopjes en adapter

De goDock is een iPhone dock met plek voor je oplaadkabel, oordopjes en een speciale iPhone-adapter.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Oké wie word er nou niet moe na de zoveelste iPhone dock op Kickstarter. Ze doen allemaal hetzelfde, net als met Flappy Bird kopiëren ze elkaar gewoon.

  2. Oke maar wie weet wnr de Iwacht ik komt wie weet het ??????

  3. Ik zeg: 82 euro

  4. Origineel geplaatst door Thom
    Oké wie word er nou niet moe na de zoveelste iPhone dock op Kickstarter. Ze doen allemaal hetzelfde, net als met Flappy Bird kopiëren ze elkaar gewoon.

    Maar zoiets als dit heb ik toch nog niet gezien hoor.

  5. Ik moet zeggen dat ze tegenwoordig bij iCulture een abonnement hebben op kickstarter projecten. Nu is daar op zich niks mis mee… Echter vind ik de producten die voorbij komen erg ondermaats. Als er nu een echt innovatief ontwerp is dan wil ik het graag weten. Maar al deze eigen huis en tuin ontwerpers die voor hun persoonlijke probleem geld willen vangen. Maar inderdaad na de 10.000ste iPhone dock, die ook nog eens door zijn bevestigings methode je lightning aansluiting van je iPhone binnen 1 jaar vernield, begin ik er een beetje moe van te worden.

    Ik zou iets kieskeuriger zijn met deze berichten maar dat is tenslotte ook maar een mening.

  6. Origineel geplaatst door Jasper
    Ik moet zeggen dat ze tegenwoordig bij iCulture een abonnement hebben op kickstarter projecten.

    Ja, die indruk kan best ontstaan, dus ik heb het even nagezocht. De afgelopen tijd hebben we gemiddeld eens per maand over een Kickstarter-project geschreven. Dat is 1 op de ca. 100 artikelen per week die op iPhoneclub verschijnen.

  7. Ik vind die berichtjes over Kickstarter projecten altijd wel leuk eigenlijk. Er staat naar mijn mening veel te veel onzin op Kickstarter en vind het wel fijn dat iPhoneclub wat interessante selecties voor me maakt zodat ik zelf niet hoef te kijken daar 🙂

  8. Ik dacht ik post dit hier want met deze dock blijf ik mijn probleempje houden….denk ik.
    Ik zoek eigenlijk een dock voor de Iphone 5s in een Tech21 hoesje. Het hoiesje is behoorlijk dik aan de onderkant. daardoor kan een lightning connecter er vaak nier helemaal in van een gewone dock.
    Wie heeft er al iets gevonden?

  9. De afgelopen tijd hebben we gemiddeld eens per maand over een Kickstarter-project geschreven. Dat is 1 op de ca. 100 artikelen per week die op iPhoneclub verschijnen.

    Gonny, je schrijft fantastische artikelen maar rekenen is kennelijk niet je sterkste kant 😉

  10. @Gonny van der Zwaag: Bedankt! Ik zie dat mijn reactie erg voorbarig was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.