Reacties voor: Gmail voor iPad krijgt betere weergave met stacks

Google heeft een belangrijke wijziging in Gmail voor de iPad doorgevoerd die het beheren van conversaties vereenvoudigt.
Michel Lusthof -

Reacties: 5 reacties

  1. Hier staat hij al jaren op English (US) maar nog steeds de oude weergave. (Teksten zijn allemaal wel keurig in het Engels). Persoonlijk kan ik voor m’n mail perfect uit de voeten met de default mail app voor Gmail zaken.

    Voor m’n Exchange account zou ik liever meer opties zien. (agenda’s met uitnodigingen, agenda’s van collega’s inzien, toegang tot je gehele mailbox en niet de laatste 2000 berichten, dat soort zaken). Maar daar gaat Google natuurlijk niet over.

  2. Ik zou het liefste Google Reader zien worden vernieuwd. Die is nog steeds afschuwelijk onpraktisch op de iPad.

  3. @Henri:
    ik kan ‘Reeder’ aanraden, perfecte app om al je RSS feeds van Google Reader te volgen. Veel beter

  4. Waar ik mij meeste aan erger is de missende optie van scrool door een bericht wat je aan het tikken bent.

    Als ik weer naar begin van een bericht wil is dit bijna niet mogelijk op een simpele manier.

  5. Vraagje: Is er een soort ‘gmail notifier” achtige app, waarop ik het aantal ongelezen berichten zie met pushmelding en als ik erop klik naar de website van gmail ga? Eigenlijk eenzelfde systeem als ik op mijn pc heb met de gmail notifier in de taskbar. Dat google geen native apps maakt maakt me dan niet uit, als ik de website maar kan aanroepen op eenzelfde wijze als een native app en daarna doorrol naar de website. Hetzelfde zal dus handig zijn voor overige google apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.