Reacties voor: Gmail op de iPhone krijgt extra connectiebalk

Gmail heeft een connectiebalk op de iPhone gekregen. Die geeft aan wanneer er internetverbinding is en wanneer er uitgaande mail is.
Lees het complete artikel → Gmail op de iPhone krijgt extra connectiebalk

Reacties: 22 reacties

  1. Instellen via de iPhone Mail is toch net zo makkelijk? Alleen werkt push bij mijn Gmail niet goed.. Bij mijn hotmail wel. Iemand enig idee?

  2. Gmail binnen halen via google? Waarom niet gewoon met je mail functie op je iPhone?

  3. omdat de mail functie super vervelend werk, ik gebruik ook altijd de web versie

  4. Ik heb m’n GMail nog nooit getjekt via Safari. Daar hebben we Mail toch voor?

  5. Ik vind het erg vervelend dat De mail maar om de 15 min wordt gechecked. Op mijn HTC met GMail app hoorde je eerder een notificatie dan de GMail notifier op de pc. Iemand hier een oplossing voor? Ik moet soms erg snel reageren op mailtjea en nu is het soms al 15 min geleden dat het mailtje in mijn inbox zat..

  6. Google is wel lekker bezig! Top!

  7. Origineel geplaatst door miicker
    omdat de mail functie super vervelend werk, ik gebruik ook altijd de web versie

    Waarom werkt de mail app vervelend?

  8. Origineel geplaatst door miicker
    omdat de mail functie super vervelend werk, ik gebruik ook altijd de web versie

    Wat is er zo vervelend aan dan? Behalve dat de push niet werkt als je de standaard instellingen gebruikt. Als je gmail instelt via exchange heb je wel push.

  9. Origineel geplaatst door niels
    Origineel geplaatst door miickeromdat de mail functie super vervelend werk, ik gebruik ook altijd de web versieWaarom werkt de mail app vervelend?

    Ja, dat vroeg ik mezelf ook al af. Je kan mails versturen, ontvangen, lezen, verplaatsen naar mappen. Dat is alles wat ik nodig heb. Of zie ik iets over het hoofd?

  10. @Bass: Ik heb het ingesteld zoals op de google site beschreven staat, via exchange. En bij mij werkt het tot nu toe perfect.

  11. Ik heb sinds de nieuwe versie van gmail webmail mobile last van dat het raar en vertraagd reageerd op mijn iPod. Als ik naar rechts veeg in een mail met m’n vinger, gebeurd eerst niet, dan gaat het scherm haperend verschuiven.
    Alsof het niet meer geschikt is voor een i device.
    Hebben meer mensen daar last van?

  12. @Justin: Gmail als exchange instellen! Krijg ze nu sneller op mijn iPhone dan op mijn pc

  13. Ik gebruik altijd de mailfunctie

  14. GMail gewoon via m’n mail, wat een onzin om het weer anders te doen.

  15. Dat moet niet krijgt maar kreeg zijn in de titel aangezien die er al staat.

  16. Ik gebruik normaal ook de Mail app. (Inderdaad ingesteld als Exchange, zodat push ook werkt.) Maar als ik wil zoeken, dan ga ik toch met Safari naar mail.google.com, want dat werkt voor zoeken gewoon stukken beter en sneller. En heel soms check ik m’n mail op de iPhone van m’n vriendin, dan gebruik ik natuurlijk ook de webversie.

  17. Idd de zoekfunctie van Mail.app is super crap!
    En wat Push betreft: Ik ben juist van Push af gegaan en overgestapt op Fetch en meestal zelfs handmatig…. Ik word helemaal gestoord van dat continue geblieb en meldingen van nieuwe mail. Het halve kantoor grijpt elke 2,3 minuten allemaal zijn iPhone zodra dat ‘boing’ (nieuwe mail-alert) klinkt. Aan geconcentreerd of rustig werken denkt niemand meer aan….

  18. Origineel geplaatst door Peter
    Ik word helemaal gestoord van dat continue geblieb en meldingen van nieuwe mail. Het halve kantoor grijpt elke 2,3 minuten allemaal zijn iPhone zodra dat ‘boing’ (nieuwe mail-alert) klinkt. Aan geconcentreerd of rustig werken denkt niemand meer aan….

    Je kunt de nieuwe mail alert gewoon uitschakelen hoor (Instellingen > Geluiden). Laat die push maar lekker aan staan. Het enige wat dan bijgewerkt wordt, is het notificatie nummertje op je icon. Ideaal.

  19. @Sinusfiction: Idd dat heb ik ook uitgevonden. Heel erg relaxt, als je dan naar je telefoon kijkt en je ziet mails dan kun je ze dan wel lezen 🙂

  20. de mail functie op iphone is sowieso al helemaal ruk.
    valt me erg tegen van apple. alleen al het feit dat je geen bijlage kan toevoegen maar in tegenovergestelde wijze moet werken…

  21. Nou als je via de mail app werkt heb je hier dus niets aan, ze zouden beter zorgen dat ik kan instellen dat hij mij pop email adressen om de minuut controleert. Nu duurt die veel te lang!

  22. Vind webversie meer mogelijkheden hebben, probleem is wel dat de lay out van mailinhoud vaak niet goed is, veel horizontaal scrollen. Dit weerhoud mij ervan de webversie te gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.