Reacties voor: Gmail 3.0 voor iPhone en iPad ververst mail op achtergrond

Gmail voor iPhone en iPad werkt onder iOS 7 nu ook met background fetching, waardoor nieuwe e-mails al op de achtergrond worden geladen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. @Michel: Als je zo paranoide bent is het nu ook tijd om je iPhone de prullenbak in te gooien of ben je vergeten waar die vandaan komt? (trouwens ook nog eens door communisten gemaakt)

  2. @Michel: Wat een nuance!

    Ontopic: mooie functionaliteit!

  3. Kan iemand uitleggen wat precies het voordeel is van deze mail app in vergelijking met de standaard mail app van iphone zelf?

  4. @n1mber:

    De standaard mail app ondersteund geen push meer voor gmail .

  5. Nou ik laat m’n mail gewoon binnenkomen via outlook, forwarden die zooi en klaar 🙂

  6. Origineel geplaatst door Michel
    Google=NSA dus ik zeg nee!

    Apple ook slimmerik.

  7. @Michel
    het alternatief is dan papiero

  8. Push gebruikte ik toch al jaren niet meer (kost veel batterij en ik hoef m’n mail niet a la minute te lezen zodra het binnenkomt)

    Ik gebruik ook gewoon de standaard iOS mail.app icm gmail adres.

  9. Origineel geplaatst door peter
    Push gebruikte ik toch al jaren niet meer (kost veel batterij en ik hoef m’n mail niet a la minute te lezen zodra het binnenkomt)Ik gebruik ook gewoon de standaard iOS mail.app icm gmail adres.

    Dat doe ik weer niet ik gebruik op beide iPad en mijn Nexus 4 de stock app voor hotmail (privé) en de Gmail app voor de Gmail (alles behalve privé).

    Ik wil beide namelijk gescheiden houden.

  10. Nou, beide toevoegingen werden hoog tijd! Dat bij het openen van de app eerst nog de mail moest worden opgehaald is nog niet eens het ergste, maar wel het feit dat dat vaak niet automatisch gebeurt bij het openen van de app, maar dat je eerst aan het scherm moet trekken. Vervolgens duurt het dan nog uren en als je dan ook nog eens Vodafone hebt, krijg je de helft van de tijd (als je niet op wifi zit) een timeout.

    Ik ben wel blij dat Google de app langzamerhand steeds volwassener maakt, ik moet er niet aan denken nog steeds met de eerste versie te moeten werken, die was écht bagger.

  11. Batterij sluper dit!

  12. Vind de gmail integratie met mail.app eigenlijk prima. Geen reden om over te stappen.

  13. Na de update worden alle mail, browser en sms schermen zonder dat ik mn iphone draai gedraaid weergegeven??!! Iphone draaien helpt niet, alleen rotatievergrendeling aan. Iemand dit probleem? Iemand een oplossing?

  14. Belangrijkste reden mij om de Gmail app te gebruiken, naast de standaard mail app, is dat je daar veel beter in kunt zoeken. Ik lees mijn gmail account uit met de standaard mail app, maar als ik een wat ouder (=> niet meer lokaal gecached) mailtje zoek lukt dat alleen via de Gmail app.

  15. @Bart, Gmail ondersteunt wel degelijk push, voor mail en kalender… je moet dan alleen de “exchange” instellingen gebruiken.
    Maar het gebruikt teveel stroom allemaal, dus laat de mail app altijd gewoon op fetch staan. houdt mijn iPhone het tenminste lekker lang vol.

  16. @Whacko:
    Probleem waar ik hierbij altijd tegenaan liep (Gmail via Exchange) is dat als ik beruchten verzond, deze vrijwel altijd ‘truncated’ werden verstuurd. Trad met name op als ik een mailtje opgesteld had met tekst1 plaatje tekst2 etc. Tekst2 werd dan niet getoond. Heb jij hier geen last van?

  17. Vreselijke update, kan niet meer inloggen. Het regent 1-sterren recensies in de App Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.