Reacties voor: Ga met je iPhone lichtjes kijken op Glow Eindhoven

GLOW Eindhoven heeft een eigen app, waarbij je via iBeacons informatie te zien krijgt, op basis van je locatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Beacons werkten gisteren prima binnen de app!
    Ik denk wel dat het handig is als je het pop-up scherm van de beacon opnieuw kan opvragen als je het hebt gesloten 🙂 heb nog niet gevonden hoe…
    Voor de 99ct discussie : onzin, het hele festival is gratis! De app heeft ook een kaart met je locatie op de route.
    Het hele bezoek heeft mij €0,99 parkeergeld gekost.

    P.s. Het festival is het bezoeken waard! De projecties op de kerken zijn heel mooi 🙂

  2. Ik heb gisteren Glow gelopen, met de app.
    De app zelf ziet er uit als een middenweg tussen iOS 6 en iOS 7/8 en van de iBeacons heb ik maar weinig gemerkt. Ook zonder de app staan overal informatieborden met exact dezelfde informatie, en de route wijst zichzelf. De moeite is de app zeker niet waard, gewoon omdat deze volkomen nutteloos is. Vorig jaar had ik de app ook al gekocht voor een euro, nadat deze een jaar uit de App Store was, mocht ik nu weer opnieuw centen dokken om de app te gebruiken.

  3. Die proefkonijnen, die ook nog willen betalen om te mogen meedoen aan een stresstest, zijn blijkbaar toch niet zo dun gezaaid, want deze App staat al enkele dagen op nummer 1 in de AppStore hitlijst “Top betaald”!

  4. Vind de app prima werken! De i-beacons werkte prima. Voor dit soort festivals een prima technologie!

    En ja, zeuren over die €0.99 voor de app is wel een beetje flauw. Zie het vooral als een donatie voor een verder gratis festival. Daarnaast is de kaart-functie ook nog erg handig.

  5. Jaja, 99ct voor deze app? How about NO.
    Kan prima zinder de app, ga er van de week heen.

  6. Je hebt de app idd niet nodig, het event is gratis. De app geeft je wel meer informatie, maar je kunt ook de website doorlezen en alles onthouden zodat je weet waar je naar kijkt. Als je dat wilt. Ik vond het een toevoeging om te zien waar ik was op de route, en waar welke bezienswaardigheid ook weer was. Ik vond het ook leuk ter plekke meer te lezen, en dat gaat nou eenmaal beter op een donker scherm dan een papiertje.Je kunt ook een plattegrond kopen voor €0,50. Info is dan wat beperkter.

  7. Afgelopen zaterdag gebruikt. Handig kaartje met GPS aanduiding om te zien waar je je op de route bevindt. Het tonen van de omschrijving bij het naderen van de locaties werkte goed.

    Klein gemis, het is niet mogelijk om zelf de taal te wisselen van de omschrijvingen in de App. Als je telefoon voorkeursinstelling op Engels staat, krijg je dus nooit de Nederlandse beschrijvingen van de kunstwerken te zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.